stream aston villa liverpool

Speltips inför Rotherdam United – Shrewsbury Town 27/5: Final i playoff

Rotherdam United eller Shrewsbury Town? Vilket av lagen får göra Wigan Athletic och Blackburn Rovers sällskap från League One upp till Championship nästa säsong? Det avgörs i playoff-finalen på söndagseftermiddagen.

Då ska det avgöras vilket lag som får den sista platsen till Championship nästkommande säsong. League One har, precis som andra professionella ligor inom den engelska fotbollen, ett kvalspel som avgör vilka lag som tar plats ett snäpp högre i seriesystemet, vid sidan om lagen som blir direktkvalificerade.

Rotherdam United och Shrewsbury Town är kombattanterna den här gången. På förhand är det ett vidöppet möte som egentligen kan sluta lite hur som helst, men enligt spelbolagen är det Rotherdam United som är favoriter på förhand. Det kan man förstå.

Sett till tidigare under säsongen bör egentligen Shrewsbury Town vara favoriterna i matchen, då laget slutade hela åtta poäng före Rotherdam United i tabellen. Det är å andra sidan logiskt att det är just dessa två lag som gör upp, då det var lagen som slutade trea och fyra i tabellen, ett par hack bakom direktkvalificerade Blackburn Rovers och Wigan Athletic.

Målspelet lockar på förhand

Rotherdam United har under säsongen gjort sig kända som ett målstarkt lag och ser vi till det ordinarie ligaspelet var det bara de två direktkvalificerade lagen som gjorde fler mål framåt. Å andra sidan hade Rotherdam United vissa defensiva brister och släppte in aningen för många mål – hela 24 fler än Shrewsbury Town till exempel.

Det första mötet i semifinalen av playoff, det mot Scunthorpe United på bortaplan, slutade mycket riktigt målrikt med två mål åt båda håll och det är inte helt olikt Rotherdam United. Det händer en hel del när de spelr sina matcher.

Då är Shrewsbury Town betydligt mer återhållsamma vad gäller målproduktion, egentligen åt båda håll. Samtidigt är det ett lag med bra spets och som är stabila bakåt. Vi kan tänka oss att laget försöker hålla tätt i finalen här, men ett mål åt endera håll kommer oundvikligen att sätta fart på tillställningen. Därför ser vi verkligen inte målen som en omöjligt här.

Båda lagen göra mål spelas till överraskande höga 1,95 gånger såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, söndag 27/5
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.