Speltips inför Ryssland (OAR) – USA 17/2: Väldigt tydlig dominans

Simon Pålsson Publicerat: 16 February 2018

Det går inte att blunda för dominansen som troligen väntar mellan Ryssland (OAR) och USA i lördagens match mellan lagen. OS-turneringen fortsätter bjuda på intensiva matcher.

Efter en trevande start mot Slovakien fick vi verkligen se den enorma potential som detta ryska lag, olympiska atleter från Ryssland, bevisligen besitter. Det är någonting vi har varit inne på flera gånger i våra speltips från OS i Sydkorea, men det faktum att det inte finns några NHL-spelare med i turneringen är någonting som primärt är lyckosamt för det ryska laget.

Efter matcher mot Slovenien och Slovakien, två fina utropstecken i denna turnering, väntar nu möte mot USA och här kan det smälla. Vanligtvis är det här ett härligt hatmöte, men med tanke på att Ryssland (OAR) är så pass mycket bättre just nu kan det nog bli mer ensidigt än vanligt.

Märk väl att ryssarna slog Slovenien med fantastiska 8-2 senast efter att ha spelat en hockey med ett sådant tempo som slovenerna helt enkelt inte var vana vid. Det är för övrigt som Slovenien som bara någon dag tidigare vann med 3-2 mot USA efter förlängning. Nu tror vi inte att skillnaden mellan USA och Ryssland är så väldigt stor som sju mål, men det är trots allt värt att notera.

Rysk dominans att vänta

USA revanscherade sig något i sin andra match, där det blev 2-1-vinst mot Slovakien efter ett sent mål i tredje perioden. Där var vår känsla att slovakerna skulle kunna skrälla och det visade sig vara väldigt nära, men det amerikanska laget vann alltså till slut.

Vad matchen dock blottade, eller snarare förtydligade än mer bestämt, är att detta USA har drabbats hårt av att det inte finns några NHL-spelare. Med massa spelare verksamma i Europa har lagets spets försvagats enormt och det går inte att undgå när man tittar på deras matcher.

Så vad är det vi säger?

Jo, Ryssland (OAR) är klart bättre. Det bör också synas i själva matchen.

Ryssland (OAR) -1,5 spelas till 1,71 gånger såsen hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Ryssland -1,5
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (Upp till 250 kr bonus)
Spelstopp:  13:10, lördag 17/2
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: