9 augusti 2018 Felix Auger Aliassime Daniil Medvedev speltips Rogers Cup

Speltips inför Sam Querrey – Marton Fucsovics 18/1: Australian Open igen

Den andra omgången i Australian Open, årets första Grand Slam i tennisvärlden, står för dörren och fokus i den här analysen hamnar på matchen mellan Sam Querrey och Marton Fucsovics.

Den andra omgången i Australian Open fortsätter under både natten till onsdag och natten till torsdag svensk tid. Från det senare tillfället gräver vi nu fram ett speltips inför amerikanen Sam Querreys match mot ungraren Marton Fucsovics.

På förhand bör det bli en ensidig historia. Den klasskillnad som i våra ögon finns mellan spelarna går att härleda till ett par olika saker, men handlar övergripande om att Sam Querrey helt enkelt är en bättre tennisspelare just här och nu. Då säger det sig själv att han också bör gälla som favorit inför det här mötet.

Märk väl att amerikanen dessutom inledde turneringen väldigt starkt genom att slå alltid svårslagne Feliciano Lopez i raka set i öppningsmatchen. Det imponerar. Trots en till synes slarvig och rent av dålig uppladdning inför turneringen är det tydligt att Sam Querrey nu är påkopplad på allvar. Likt de riktigt stora spelarna – dit han närmar sig – är han bäst när det gäller och inte i någon obskyr uppvärmningsturnering.

Tar amerikanen ytterligare steg?

Förra säsongen, 2017, var då Sam Querrey tog ytterligare steg både sett till sina resultat och sin utveckling. Den starkt servande och ofta hårt slående amerikanen har blivit mer stabil i sitt spel, något som gjort att han nu har förmågan att faktiskt utmana de allra bästa. Därför tar vi för givet att han har den medvetna ambitionen att ta sig långt i just den här turneringen, årets första Grand Slam.

För motståndet står alltså Marton Fucsovics från Ungern. Trots att han hunnit bli 25 år har han ännu inte tagit några större kliv i karriären, utan är en stabil spelare på topp 100 numera. Det är visserligen inte fy skam, men det där ytterligare steget; finns det verkligen inom honom? Tillåt oss att tvivla ordentligt.

Segern mot Radu Albot i öppningsmatchen, 3-1, var såklart en bra prestation, men nu bör det sätta stopp. Det här ska helt enkelt vara en för svår utmaning som väntar.

Sam Querrey -1,5 set spelas därför till fina 1,71 gånger krämen hos Unibet. Här räknar vi med att amerikanen städar av sin motståndare utan större bekymmer.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Sam Querrey -1,5 set
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 01:00, torsdag 18/1
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Sam Querrey: 74%
Marton Fucsovics: 31%
Över 3,5 set: 61%
Under 3,5 set: 44%