10 december 2018 vegas golden knights dallas stars speltips nhl

Speltips inför San José Sharks – Vegas Golden Knights 3/5: Målspel

Efter 14 mål på tre möten har Vegas Golden Knights verkligen bevisat att laget har vad som krävs för att såra sina motståndare San José Sharks här i Stanley Cup-slutspelet.

Det må vara deras första säsong i NHL någonsin, men väl i slutspelet känns Vegas Golden Knights som ett självklart lag i dessa sammanhang. Tre matcher in i slutspelsserien mot San José Sharks står laget på 2-1 i matcher efter vinsten på övertid senast, då William Karlsson återigen stack ut och blev hjälte för sitt lag.

Den svenske forwarden har tagit enorma steg i sin utveckling under den här säsongen och personifierar på många sätt hela Vegas Golden Knights just nu. Det är fart, det är fläkt och det är teknisk briljans. Samtidigt spelar Vegas Golden Knights helt utan respekt för motståndarna, då på ett mycket bra sätt. Det finns ingen anledning att be om ursäkt.

Nu väntar det fjärde mötet mot San José Sharks och skulle Golden Knights plocka ännu en vinst sitter de rejält i förarsätet inför de avslutande tre matcherna, då det bara krävs ytterligare en vinst för att ta sig vidare. Efter tre matcher går det hur som helst att konstatera att Vegas Golden Knights har en oerhörd spets och att San José Sharks helt saknar recept för hur de ska neutralisera sitt motstånd här.

Ett självklart målspel

Samtliga matcher så här långt har gått över linan med råge och det är inte så konstigt med tanke på spetsen som finns i båda läger. Vad som är aningen förvånande är dock San José Sharks oförmåga att kunna få stopp på Vegas Golden Knights, som på tre matcher nu gjort hela 14 mål. Det är ett klart underbetyg till hemmalagets försvarsspel, hur spetsiga Golden Knights än må vara.

Samtidigt är deras spelidé extremt tydlig och med tanke på hur framgångsrik den har varit under egentligen hela säsongen finns det ingen anledning att omvärdera den inför den här matchen heller. Vi räknar iskallt med att William Karlsson och övriga spelare fortsätter på den inslagna vägen och försöker vinna matchen genom att göra fler mål än motståndarna, snarare än att släppa in färre. Det är trots allt en tydlig distinktion i hur man tar sig an en match.

Clayton Stoner är fortsatt borta för gästerna, som inte har några nya skador eller andra avbräck att förhålla sig till. Det har dock hemmalaget, som kan få klara sig utan både Joonas Donskoi och Joe Thornton. Två tunga tapp.

Här litar vi på att gästerna gör ett nytt målmässigt avtryck. Vegas Golden Knights över 2,5 mål spelas till 2,15 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Vegas Golden Knights över 2,5 mål
Odds:  2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  04:00, torsdag 3/5
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: