8 september 2018 Serena Williams US Open final damer

Speltips inför Serena Williams – Naomi Osaka 8/9: Damfinal i US Open

Det blir ett underspel från lördagens final mellan Serena Williams och Naomi Osaka i damernas US Open, en final som börjar klockan 22:00.

Annons:

Efter två intensiva veckor i New York är vi nu framme vid den ädla finalen på damsidan i US Open. Som vanligt står Serena Williams på ena sidan nätet när det är dags att avgöra vem som ska kamma hem ytterligare en Grand Slam-turnering.

På andra sidan står nu Naomi Osaka, en mycket spännande japansk spelare som har toppat formen ordentligt den här säsongen. Den blott 20-årige japanskan är rankad 19 i världen och har den här säsongen etablerat sig i världstoppen på allvar. Under US Open har hon hittat rätt på allvar och har sett ruskigt vass ut på sin väg fram mot final, med bara ett tappat set på sex matcher. Det imponerar.

Visst, spelschemat har möjligen inte varit den allra tuffaste, förutom nu i semifinalen då Madison Keys stod på andra sidan. På det hela taget lär formen vara så god att japanen nu kommer till finalen med väldigt gott självförtroende.

Serena Williams är favorit

Efter en säsong som varit lite upp och ner har Serena Williams under de senaste två veckorna i New York återigen visat att hon är den bästa atleten någonsin vad gäller damtennis (minst). Hon har dominerat fullkomligt i flertalet av sina matcher och även fall hon på intet sätt är nära sin topp är hon nu tillräckligt bra för att gå hela vägen igen. Det är kul att se.

Serena Williams kliver därmed in i finalen som klar favorit och vi tror att amerikanskan tar det här till slut. Spelbolagen är inne på samma spår, varpå vi inte riktigt tycker oss få ett tillräckligt trevligt odds på det raka spelet.

Det finns ett standardspel som ofta återkommer i damfinaler. Under 20,5 game spelas till hela 2,15 gånger såsen hos Expekt. Den spelare som tar kommandot och vinner första set tar det ofta i raka set, där det på damsidan sällan blir så långa set som på herrsidan.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 20,5 game
Odds:  2,15 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt
Spelstopp:  22:00, lördag 8/9
TV:   
Stream: