25 mars 2019 skellefteå speltips djurgården shl

Speltips inför Skellefteå – Växjö Lakers 19/4: Revansch krävs direkt

Efter fullkomligt galna 7-0 i det första mötet är frågan om Skellefteå AIK kan rädda någon som helst spänning i SM-finalen mot Växjö Lakers.

Vilken käftsmäll som delades ut i den första SM-finalen mellan Växjö Lakers och Skellefteå. Det tog inte mer än en period innan det blev tydligt att ett lag hade dagen, medan det andra inte ens fanns med på banan.

Efter 60 spelade minuter hade Växjö Lakers – som alltså spelade inför sin hemmapublik nere i Växjö – hade vunnit med hela 7-0. Smaka lite på det där.

Laget är nu framme i SM-final efter att ha vunnit åtta av nio matcher i slutspelet och inte ens i den första finalmatchen blir det en riktig utmaning. Skellefteå hade inte en suck och att förlora med hela 7-0 blir såklart pinsamt i dessa sammanhang.

Det ska sägas att laget kopplade bort relativt tidigt och att matchen var död redan efter två spelade perioder, men det här bådar självklart inte särskilt gott inför fortsättningen.

Givet spel – Växjö Lakers är bättre

Hur som helst är det inte särskilt svårt att konstatera hur maktförhållandet är mellan lagen, då i termer av lagens respektive höjd och förmåga på isen. Spelmässigt är det klasskillnad mellan lagen och att vinna med 7-0 i en SM-final är såklart ingen slump.

Med det sagt blir match två oerhört viktig för Skellefteå, som nu kan gå in nollställda och försöka kvittera matchserien. Vi räknar iskallt med ett intensivt hemmalag som försöker gå på knock, som dessutom försöker sätta sin lite grisigare, mer fysiska stämpel på matchbilden. Det är nog den vägen laget behöver vandra för att skaka liv i spänningen.

Å andra sidan blev det tydligt vilken klasskillnad som alltså råder och det kan inte ens en hemmaplansfördel, förbättrad inställning eller revanschlusta ändra på. Formen talar för Växjö Lakers, som nu kan vara avslappnade uppe i Skellefteå.

Växjö Lakers draw no bet spelas till 1,80 gånger såsen hos Betway. Det är ett givet spel.

  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Växjö Lakers draw no bet
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:30, torsdag 19/4
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 38%
X: 24%
2: 42%
Över 4,5 mål: 57%
Under 4,5 mål: 47%