Speltips inför Sundsvall – Trelleborg 17/4: Här jagas tre pinnar

Simon Pålsson Publicerat: 17 April 2018

Det blir fullt fokus på målmarknaden inför tisdagens allsvenska möte mellan GIF Sundsvall och Trelleborgs FF, där båda lagen är ute efter att ta sin första trepoängare för säsongen.

Med tanke på att det väntar ett VM-uppehåll under sommaren försöker den allsvenska fotbollen hinna med så många matcher det bara går innan blickarna riktas mot Ryssland. Det gör att det numera är allsvensk fotboll så gott som varje dag.

På tisdagskvällen väntar ett möte mellan Sundsvall och Trelleborg, två lag som båda jagar sin första trepoängare för säsongen. På förhand var det här två lag som experterna såg som givna bottenlag och det finns väl en rimlighet i ett sådant antagande. Å andra sidan är det två lag som visat sig svårslagna under säsongsinledningen.

Trelleborg stod exempelvis för en stark insats borta mot Djurgården och knep då en poäng trots bortaplan. Sundsvall å sin sida tog en pinne av det regerande svenska mästarlaget Malmö FF så sent som i fredags. Det går med andra ord att störa de stora elefanterna fortfarande.

Två lag som går för det

Hur som helst står båda de här lagen utan trepoängare så här långt och inför säsongen var det förmodligen precis den här typen av matcher som de sa sig vilja vinna extra mycket. Dels är det ett direkt möte med en förmodad bottenkonkurrent, vilket gör mötena till lite av sexpoängsmatcher. Vidare är det också en betydligt mer överkomlig utmaning än att möta något av topplagen.

Sundsvall har två matcher och två kryss hittills, medan Trelleborg står på ett kryss och två förluster. Med andra ord vore en trepoängare precis vad lagen behöver och när de nu också känner att de verkligen har chansen att såra sina motståndare tror vi att de går för det. Båda lagen mår dessutom bra av ett mer offensivt inriktat spel och har en fin grund i sitt spelsätt, även fall det ofta hamnar lite i skymundan av deras mer defensiva approach till matcherna mot bättre lag.

Nu finns ingen sådan ursäkt och därför väntar vi oss en offensiv matchbild.

Båda lagen göra mål spelas därför till 1,95 gånger krämen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, tisdag 17/4
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: