17 april 2019 colombus blue jackets tampa bay lightning speltips rekar nhl

Speltips inför Tampa Bay Lightning – Washington Capitals 24/5: Game 7

Game 7 i konferensfinalen mellan Tampa Bay Lightning och Washington Capitals står på schemat natten till torsdag svensk tid. Vilket av laget tar sig till Stanley Cup-final mot Vegas Golden Knights?

Den härliga konferensfinalen på den östra sidan har onekligen levt upp till våra högt ställda förväntningar. Sex matcher in i matchserien har lagen tre segrar vardera och nu ska allting avgöras i en sjunde, helt avgörande tillställning i Tampa.

Hemmalaget har såklart en fördel här, men det ska mycket till för att Tampa Bay Lightning ska leka hem det här. Efter tre raka vinster åkte laget på pumpen med hela 3-0 senast i en match där de hade otroligt svårt att få stopp på en briljant Nicklas Bäckström, som såg allt annat än hämmad ut av sin tidigare skada. Oroväckande nog gjorde laget inte heller mål framåt och kanske spelar nerverna ett spratt nu?

Efter fyra raka målrika matcher inledningsvis har den här matchseriens intensitet vad gäller målproduktion avtagit markant i de två senare matcherna, någonting som vanligtvis händer i mer skarpa lägen. Det står så mycket på spel nu att risktagandet minimeras.

Ett självklart målspel

Washington Capitals lär åka till Game 7 med relativt gott självförtroende efter 3-0-vinsten senast. Alldeles uppenbart har laget hittat ett framgångsrecept recept för att såra Tampa Bay Lightning, samtidigt som de ser täta ut bakåt. Det är lovande i sig.

Därtill har Capitals faktiskt vunnit två av tre möten på bortaplan i den här matchserien och har goda minnen därifrån. Det ska inte heller underskattas i det här läget när det mentala spelet blir än viktigare och har större inverkan.

Vad gäller speltips inför den här matchen är vi fullt övertygande om ett mer tillknäppt scenario och två lag som väldigt gärna undviker att förlora. Det lär sätta sin prägel på mötet, som lär drypa av fullkomligt ångest.

Under 6 mål, ordinarie tid (asian handicap) spelas till 1,64 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 6 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,64 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, torsdag 24/5
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: