28 december 2019 Norwich Tottenham Speltips

Speltips inför Tottenham – Manchester City 29/10: Rivstart på veckan

Potentialen för mål, kanske till och med en explosion, är stor inför måndagens höjdarmöte mellan Tottenham Hotspur och Manchester City i Premier League. Här hittar ni oddsen, allt inför matchen och – ett speltips.

Annons:

Topp- och rivalmöte. En underbar fotbollsmatch rivstartar veckan! 21:00 tas avsparken på Wembley Stadium i London och matchen ses bäst på Viasat Premium eller Viaplay.

Konkurrensen för mästarna Manchester City är bra mycket hårdare än den var under förra året när merparten av storklubbarna har inlett seriespelet väl och tappar försvinnande lite. Då höjs tempen ytterligare inför matcher som denna.

Eftersom både Liverpool och Chelsea lyckades vinna under helgen, är en vinst det enda som skulle innebära att Manchester City återtar platsen som herre på täppan. Flera andra konkurrenter hittas också hack i häl, där Tottenham är en av dessa – två pinnhål bakom kvällens motståndare.

På oddsfronten får City axla ett betydande favoritskap, när siffrorna för den raka tvåan står i 1,75 x insatsen. Som bäst.

Tottenham kommer från en liten besvikelse under mitten förra veckan, där de tappade sent i Champions League-bortamötet med holländska PSV. 2-2 skrevs siffrorna efter att stjärnkeepern Hugo Lloris visats ut tio minuter från slutet.

Bättre besked lämnades av City, som krossade Shakhtar Donetsk med 3-0 på resande fot. Formen är superb och i Premier League står facit i 7-2-0. Blott en av årets alla tävlingsmatcher är förlorad – en oväntad 1-2-torsk mot Lyon för nästan en och en halv månad sedan.

Dele Alli och Danny Rose står som osäkra för Manchester City. Utöver det är Vincent Janssen samt Jan Vertonghen skadade. Gästerna har fyra spelare i Eliaqium Mangala, Claudio Bravo, Ilkat Gündogan och Danilo out.

Spelet suttit i fyra raka inbördes möten

Inför ett toppmöte som detta är det enkelt att skruva upp förväntningarna och det tycker vi man kan här. Oddsen för olika typer av målspel är dessutom lockande och valet av speltips faller ut naturligt.

Underhållande samt målexplosioner brukar det också bli i dessa inbördes möten.

Tottenham – Manchester City: 1-3
Manchester City – Tottenham: 4-1
Manchester City – Tottenham: 3-0
Manchester City – Tottenham: 2-2

När City hittar rätt kan de krossa en 2,5-målslina helt på egen hand, alldeles oavsett motstånd. Det blev tre baljor senast i en, på pappret, svår bortamatch mot Shakhtar Donetsk och dessförinnan krossades Burnley med 5-0.

I ”Spurs” svajade det till i CL-matchen mot PSV. Normalt är de rätt välbalanserade i det offensiva kontra defensiva, men de spelare som finns framåt i banan är av toppklass och kommer med all säkerhet få sina ytor och tiden att göra något konstruktivt mot ett Manchester City som vi kan anta kommer försöka sätta ton och höja tempot i matchen.

Över 2,5 mål spelas till 1,62x hos ComeOn.

Annons:
  Rygga spelet hos ComeOn – Få 400% upp till 400 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,62 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00, måndag 29/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.