31 augusti 2018 Trelleborg IFK Norrköping Speltips

Speltips inför Trelleborgs FF – Brommapojkarna 24/5: Målspel

Trelleborgs FF och IF Brommapojkarna kommer båda att tillhöra den nedre regionen av den allsvenska tabellen, varpå matcherna sinsemellan blir oerhört viktiga för att vinna mark.

Torsdagens allsvenska möte mellan Trelleborg och Brommapojkarna har egentligen alla ingredienser som går att kräva av en match i svensk fotbolls högsta serie. Visst, det går att ifrågasätta lagens kvalité i vissa avseenden och det hade möjligen varit roligare att se ett toppmöte, men med tanke på hur viktigt torsdagens möte är går det inte att bomma denna match.

Det här är två lag som gick in i den allsvenska säsongen med vetskapen om att det primära målet måste vara att säkra nytt kontrakt. Som nykomlingar är det alltid utgångsvärdet och med tanke på att klubbarna har knappa resurser vad gäller att plocka in riktigt spetsiga spelare är det inte konstigt att de vanligtvis hamnar på den nedre halvan.

Med tanke på hur lagen inlett säsongen har den målsättningen blivit allt mer central. Här måste allting först och främst handla om att hamna på säker mark. I stunder visar båda lagen prov på en trevlig spets, men det finns klara defensiva brister och ett gap vad gäller kvalité upp till en hel del övriga lag. Det kostar på, inte minst i längden.

Målmarknaden i fokus

Efter nio spelade matcher har Trelleborg åtta poäng efter två vinster, två kryss och resten förluster. Det är strax under förhoppningen, men med tanke på att laget vunnit mot IFK Norrköping och Malmö FF, samt tagit poäng mot bland annat Djurgården, finns det en stark förmåga att göra livet obekvämt för lite bättre lag. Den förmågan brukar vara viktig för nykomlingar.

I torsdagens match lär inställningen vara något annorlunda och vi räknar med att Patrik Winqvist som leder trupperna ser torsdagens möte som en gyllene chans att plocka tre poäng. Det finns inget utrymme för att bomma den här typen av chanser, när laget till och med anses favoriter på förhand. Här måste hemmalaget gå för vinsten och det tror vi kommer synas redan i laguttagningen, som kan bli något offensivt balanserad.

Brommapojkarna har två vinster på sina tre senaste och har faktiskt nio inspelade poäng så här långt. Många röster har höjts om att det faktiskt är BP som är det sämsta laget i serien och det går tydligt att se hur detta lagbygge är ofärdigt. Då blir det också svårt att prestera på en bra nivå. I enskilda punktinsatser har nivån varit hög och laget är nog inte särskilt roliga att möta. Däremot saknas förmågan att dominera matcherna och det släpps in för mycket mål. 19 insläppta är mest i hela serien.

Här tror vi på en relativt öppen tillställning mellan två lag som ser ett guldläge att plocka tre pinnar. Det är precis den här typen av matcher som är viktiga för lag som hör till bottenstriden. Riktiga sexpoängsmatcher, alltså.

Båda lagen göra mål spelas till 1,80 gånger krämen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, torsdag 24/5
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.