Speltips inför Vegas Golden Knights – Los Angeles Kings 14/4: Betalt för mödan

Simon Pålsson Publicerat: 11 April 2018

Trots en stark insats i den första matchen föll Los Angeles Kings mot Vegas Golden Knights i det första mötet i lagens slutspelsserie. Det öppnar för att gästerna ska göra det bättre i match två – då i resultatmässiga termer.

Efter det första mötet i slutspelsrundan mellan Vegas Golden Knights och Los Angeles Kings – det som spelades natten till torsdag svensk tid – går det att konstatera hur jämna dessa lag är i nuläget. Det här kommer att bli en oerhört jämn och intressant matchserie att följa.

Trots att det var gästande Los Angeles Kings som låg på mest, inte minst sett till antalet skott, i den första matchen gick hemmalaget Vegas Golden Knights segrande ur striden med 1-0. Den typen av insatser och matcher brukar få en slags motreaktion i slutspelssammanhang, när lagen nu möts på exakt samma ställe ynka två dagar senare.

Inte sällan leder en målsnål första match till en betydligt mer öppen, fartfylld och därigenom målrik match i nästkommande tillställning. Det kan med andra ord vara intressant att hålla ögonen på någon form av målspel här.

För egen del blickar vi dock åt ett annat håll…

Los Angeles Kings starkare nu

Efter den starka insatsen i match ett är vi övertygade om att gästande Los Angeles Kings kliver in till match två med gott självförtroende, förlusten till trots. Det är också hög tid att knipa en seger, för att helt enkelt slippa åka hem till Los Angeles med 0-2 i bagaget. Det skapar alltid en svårhanterlig press och skulle kunna ändra dynamiken i hela matchserien.

Därför litar vi på att gästerna kliver ut minst lika hårt som i match ett. Möjligen får vi se ett bättre Vegas Golden Knights – det är alltid risken – men i våra ögon är detta en helt öppen historia och då bör värdet i spelmässiga termer ligga på underdogen.

Hemmalaget kan dessutom sakna fyra spelare i William Carrier, David Perron, Luca Sbisa och självklart långtidsskadade backen Clayton Stoner. Drew Doughty, Jake Muzzin och Derek Forbort är osäkra kort för gästerna.

Här kommer Los Angeles Kings ha en god chans att vinna. LA Kings +0.0 (asian handicap) spelas till 2,50 gånger krämen. Då får vi pengarna tillbaka vid oavgjort.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Los Angeles Kings +0.0 (asian handicap)
Odds:  2,50 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  04:00, lördag 14/4
TV:    viasathockey logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: