10 december 2018 vegas golden knights dallas stars speltips nhl

Speltips inför Vegas Golden Knights – San José Sharks 5/5: Målspel i fokus

2-2 i matcher gör att matchserien mellan Vegas Golden Knights och San José Sharks är extremt spännande just nu. Inför det femte mötet tror vi åter på målspelet.

2-2 i matcher efter fyra spelade fighter är utgångsläget i matchserien mellan Vegas Golden Knights och San José Sharks i Stanley Cup-slutspelet. Nu vänder serien igen och det som nu väntar är match fem i Nevada. Där har båda lagen en varsin seger så här långt.

4-0 till San José Sharks senast var en rejäl maktdemonstration, men i våra ögon ska matchen snarare ses som ett undantag. Att nolla Vegas Golden Knights är alltid en stark prestation, men med tanke på den oerhörda offensiva spets som finns i laget förväntar vi oss att de är tillbaka på banan direkt i nästkommande match. Nu får laget också fördelen av att spela på hemmaplan.

Där har det nämligen blivit tio mål på två matcher i den här matchserien hittills och mot Los Angeles Kings i den första slutspelsrundan blev det två vinster på två försök inför hemmapubliken. Här spelar Vegas Golden Knights med en oerhörd pondus alltså.

Givet målspel här

Matchserien mot Los Angeles Kings präglades av ett fullkomligt magnifikt målvaktsspel åt båda håll och i stort sett samtliga fyra matcher blev målsnåla, trots att båda lagen skapade en hel del situationer och sköt i oerhörda mängder. Marc-André Fleury var fantastisk för Vegas Golden Knights där, men har haft det lite tyngre mot ett San José Sharks som kommer hårdare in på kassen.

Nu står den här matchserien och väger. Efter den snåla målfabrikationen senast – noll mål framåt är sannerligen inte bra – tror vi att Vegas Golden Knights går ut stenhårt här. De spelar också som allra bäst när matcherna är mer öppna till sin karaktär, med många skott och många situationer där nyckelspelare som William Karlsson får vara inblandade.

Därför känns ett överspel fullkomligt självklart inför den är matchen. Vi räknar med att förra matchen var ett undantag och att det nu smäller ordentligt igen.

Över 5,5 mål spelas till 2,15 gånger krämen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  2,15 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  04:00, lördag 5/5
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: