Speltips inför Villarreal – Girona 31/8: Vettigt favoritspel

Spelbloggare Publicerat: 30 August 2018

Det är lockande favoritodds som presenteras när Villarreal CF och Girona FC ställs mot varandra i en av fredagens tre matcher från spanska Primera División. Speltips, odds och (preliminära) startelvor hittar ni här.

Annons:

Från en fiaskopremiär och 1-2-förlust mot Real Sociedad, till en stark bortainsats och pinne mot Sevilla. Där står Villarreal just nu och den här matchen kan mycket väl bli en indikation på vartåt det barkar för deras del: blir det ett mellanår eller kan de det facto utmana om Europaplatserna, kanske till och med CL-ditona?

Dissekerar vi mötet med Sevilla närmare, var det också en match där Villarreal höll det spelmässigt tajt likväl. Kunde slutat åt vilket håll som helst och då ska vi vara medvetna om att det handlade om en av årets tuffaste bortamatcher.

Girona fick ”bara” 0-0 i premiären, som spelades på hemmaplan, mot nykomlingen Real Valladolid och föll precis som väntat klart mot Real Madrid senast – 1-4 på tavlan. Matchen leddes faktiskt, men att stå emot motståndarnas intensiva press resterande tid blev en övermäktig uppgift.

Bruno Soriano, Javi Fuego och eventuellt Daniele Bonera missar matchen för Villarreal. Gästernas frånvarolista pryds av Johan Mojica. Också tveksamt över statusen runt Jonás Ramalho och Carles Planas.

Stark etta

Pressen är på Villarreal! Det ska potentiellt vara toppen mot botten. Därutöver hemmaplansfördelen på det. Laget behöver verkligen ett tillskott i poängkolumnen och kunna inleda klättringen uppåt mot de övre regionerna i tabellen.

Girona är inte oävna, blev tia förra året och kan blixtra till då och då. Nu väntar vi oss dock att de kommer vara en bit nedåt i tabellen och strida, eventuellt om kontraktet. Spelare för spelare, i relation till konkurrenterna, är det knappast på den övre tabellhalvan som de hör hemma.

När vi kokar ner det hela, ska det kunna finnas lite värde att tälja på spelen till Villarreals favör.

Den raka ettan synas med glädje till 1,62 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% bonus upp till 1 000 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Villarreal vinner, rak etta
Odds: 1,62 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 22:00, fredag 31/8
TV: 
Stream:  strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.