Speltips inför Washington Capitals – Philadelphia Flyers 21/1: Skrällspel

Simon Pålsson Publicerat: 21 January 2018

Allt fokus på skrällspelet när Washington Capitals ska försöka studsa tillbaka efter två raka förluster på söndagskvällen. Då gästar nämligen Philadelphia Flyers för ännu en NHL-omgång.

Det går inte riktigt att lita på Washington Capitals den här säsongen, det är känslan så här 47 omgångar in i NHL-säsongen. Visst, laget har hängt på i toppen av tabellen och tillhör såklart kandidaterna till att knipa titeln senare i vår, men det är samtidigt någonting som saknas.

Totalt 15 förluster på 47 matcher – då bara räknat under ordinarie tid – är nästan en förlust per tredje match. Klart högre än övriga lag i toppen. Nu är dessutom formen lite sisådär efter tre förluster på de fyra senaste och kanske finns det viss anledning att ställa sig frågan till om den där självklarheten finns kvar i detta Capitals.

Nu väntar match mot alltid så svårspelade Philadelphia Flyers, som har gott självförtroende efter lagens första inbördes möte den här säsongen. Matchen avgjordes i Philadelphia och slutade med smått osannolika 8-2 till hemmalaget.

Med sex vinster på de sju senaste är det ingen tvekan om att Philadelphia Flyers har prickat en fin formtopp så här i januari månad och det ska inte underskattas att laget nu kommer till Washington med självförtroendet på topp. En skakig inledning på säsongen har nu plötsligt blivit en intensiv jakt på en slutspelsplats.

Vi tror på skrällen här

Inför den här matchen finns inga som helst avbräck och ingen frånvaro att rapportera om hos hemmalaget. Det är med andra ord bästa möjliga trupp som väntar. Å andra sidan har det inte gjort resultaten bättre i de två senaste matcherna heller.

Gästerna kan också mönstra allra bästa lag, varpå förutsättningarna från båda sidor är på topp här. Det finns ingenting att skylla på, utan bästa lag för dagen kommer att gå segrande ur striden.

Hos spelbolagen är hemmalaget klara favoriter och det går väl att argumentera för att ett sådant ställningstagande är rimligt. Å andra sidan är favoritskapet väldigt tydligt och där är vi inte riktigt. Lagens respektive form och säsongens första möte mellan lagen är två faktorer som tydligt flaggar för gästernas möjligheter att skrälla. Därför hoppar vi på det tåget.

Philadelphia Flyers vinner (ordinarie tid) spelas till 3,55 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Philadelphia Flyers vinner (ordinarie tid)
Odds:  3,55 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:30, söndag 21/1
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: