Speltips inför Watford – Bristol City 6/1: Dagens bästa speltips

Spelbloggare Publicerat: 5 January 2018

16:00 på Vicarage Road, är ni redo? Det är Watford mot cupspecialisterna Bristol City i FA-cupen – en match där vi höjer ett varningens finger för en potentiell skräll. Nog har vi väl fått en för kraftig favorit?

Den tredje FA-cuprundan bjuder på ett par handfull matcher under helgen och vi på Spelbloggare har hämtat ut flera godbitar i form av speltips. Härifrån Vicarage Road kommer en av dem…

En faktor av intresse inför matchen är att vi har två lag ur form som ska mäta krafterna. Watford har förlorat sju av deras nio senaste matcher, bara vunnit en, medan Bristol City radat upp två raka torskar, mitt i den intensiva jakten på topplatserna i Championship. Den senaste i raden, 0-5 borta mot Aston Villa. Årets bottennapp!

Annars är de inhemska cuperna i England alltid knepiga. Det brukar vara skrälltätt – en faktor som skulle kunna tala för Bristol City – även om skiljelinjerna ofta handlar om motivations- och rotationsfaktorn.

16 punkter högre odds

Här lämnar vi inte minsta sekund till tvekan; det är skrällbud så det skriker om det! Och när Watford tryckts ner som klara oddsfavoriter, då är det bara att slussa in polletterna.

Bristol City må vara mitt i jakten på en Premier League-biljett, men de har ändå bevisat att cupfotbollen tas på allvar. Ligacupen är de framme vid semifinalen i, efter att ha skickat ut fyra PL-klubbar i form av just Watford, Stoke, Crystal Palace och Manchester United samt blåbärsklubben Plymouth Argyle innan dess – alla under ordinarie speltid.

Det faktum att just Watford skickats ut, ökar förstås vår tro på en skräll här. Klart att favoritskapet ska vara ”Hornets”, men knappast såhär stort. Känslan: det kan sluta hur som helst!

Det finns flera handikapplinor, med plusspel på Bristol City, som lockar. Vi rekommenderar också att kliva in i tid, då ett par bookies redan i skrivandets stund justerat oddsen, medan andra sitter kvar.

Spelet? Bristol City +1,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de förlorar med uddamålet – till 1,90x hos Bethard. Det kan jämföras med Unibet, som erbjuder 16 punkter sämre betalt än dem.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Bristol City +1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 16:00, lördag 6/1
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: