Speltips inför Wimbledon: Orimligt högt odds på outsidern!

Simon Pålsson Publicerat: 28 June 2018

Wimbledon är bara några få dagar bort och redan nu kliver Spelbloggare.se in med ett vinnarspel inför den anrika turneringen på ATP-touren.

Annons:

På måndag är det åter dags för den allra mest anrika tennisturnering som finns där ute i stora vida världen. Det är snart dags för de två tennisveckor som många som älskar tennis runt om i världen ser fram emot allra mest.

Som vanligt är förväntningarna uppskruvade till max och även fall flera stora spelare haft problem under den här säsongen kommer de allra största till spel. Roger Federer kliver in som stor favorit enligt spelbolagen, med Novak Djokovic och Rafael Nadal som främsta utmanare. Att alla tre finns med i denna Grand Slam känns väldigt bra på förhand.

Efter ett långt skadeuppehåll är Andy Murray tillbaka i spel och ska göra sin första riktigt viktiga turnering på ett år i Wimbledon, inför sin hemmapublik. Det är ingen hemlighet att skotten har enormt hemmastöd i Wimbledon, men frågan är om spelbolagen inte är väl optimistiska som har Andy Murray till låga 17,00 gånger pengarna? Rent fysiskt ska det inte vara möjligt för honom att palla två veckor intensiv tennis på allra högsta nivå direkt. Eller?

Hela åtta gånger såsen

För vår del är det självklart vem som bör ses som favorit inför turneringen och vem som borde ha väldigt goda möjligheter att knipa sin andra Grand Slam på bara en månad. För ett par veckor sedan stod han där som överlägsen segrare av finalen i Franska Öppna och nu ska Rafael Nadal försöka cementera sin roll som den hetaste tennisspelaren just nu.

Efter att Roger Federer överraskande nog förlorat finalen i en mindre turnering förra helgen, dessutom mot kroaten Borna Coric, är Rafael Nadal dessutom ny världsetta och kliver därmed in på topp av världens berg i Wimbledon. Det spelar egentligen mindre roll och är ingenting som påverkar någon av spelarna, men det ser ändå fint ut med Rafael Nadal längst upp. Det är han värd.

Känslan är att Rafael Nadal, som visserligen inte har den enklaste halvan på sin väg till en eventuell titel i Wimbledon, blir väldigt svårstoppad här. Hos Unibet ger Rafael Nadal att knipa titeln hela 8,00 gånger såsen och det är bra betalt.

Vi investerar vårt förtroende och våra slantar i Rafa!

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Rafael Nadal vinner Wimbledon
Odds:  8,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet