Speltips Wigan - Bristol City 21 september 2018

Speltips Wigan – Bristol City 21/9: Fortsätter offensiven leverera?

Två klubbar med siktet inställt på Premier League drabbar samman i The Championship under fredagskvällen. Wigan tar emot Bristol City hemma på DW Stadium och vi har plockat ut ett speltips inför matchen från målmarknaden.

Annons:

Klassiska Wigan vann League One förra säsongen och är nu tillbaka i The Championship men siktet är inställt på Premier League där de var så sent som säsongen 2012-13. Faktum är att Wigan vann FA-cupen 2013 efter en tuff final mot Manchester City bara för att tre dagar senare åka ur Premier League efter en tung förlust mot Arsenal. Wigan gjorde med andra ord något så ovanligt som att spela i Europa League och The Championship samtidig 2013-14.

Men om vi ser på nutiden har de inlett säsongen starkt med fyra segrar, en oavgjord och tre förluster vilket gör att de enbart på grund av målskillnad ligger utanför playoffplatserna. Nu senast vann de med 2-1 mot Hull och faktum är att de har tagit tio av tolv möjliga poäng på hemmaplan den här säsongen så de kommer sälja sig dyrt hemma mot Bristol.

Gästande Bristol föll med 4-2 borta mot West Bromwich nu senast men har spelat in en poäng mer än Wigan på de åtta inledande omgångarna. På bortaplan har de två segrar, en förlust och en oavgjord den här säsongen.

Spelvärde på målmarknaden

Ser vi till skadeläget saknar Wigan Dan Burn, Gavin Massey och Leonardo Da Silva Lopes. Bristol får klara sig utan förestemålvakten Frank Fielding samt Mohamed Eisa och Hakeeb Adelakun.

När vi synar spelbolagens odds lockas vi av spelet att båda lagen gör mål som betalar 1,72 gånger pengarna hos Bwin.

Både Wigan och Bristol har väloljade offensiver och trots att de ligger femma respektive åtta i tabellen är det endast fyra lag i ligan som gjort fler mål än de två. Efter åtta omgångar står de noterade för 13 respektive 14 mål. De har även släppt in en hel del mål och efter åtta omgångar har båda lagens matcher ett totalt målsnitt på 3,0 mål per match.

När vi väger ihop det anser vi att det finns värde i båda lagen gör mål till 1,72.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin
Spelstopp: kl 20:45 fredag 21 september 2018
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.