Tänk på detta inför AFC Bournemouth – Manchester United 18 april | Livebetting

Livebetting.se Publicerat: 17 April 2018

AFC Bournemouth tar sig an Manchester United på hemmaplan i onsdagens match från Premier League. Med tanke på att det väntar semifinal i helgen för gästernas del är det frågan hur pass hög motivationen är inför denna drabbning. Livebetting.se pekar på 5 viktiga saker inför onsdagskvällens sena match.

Manchester United är redan klara för Champions League och kan fokusera på att försöka knipa den där viktiga titeln i FA-cupen. Premier League handlar egentligen bara om att försöka hamna före både Liverpool och Tottenham, men frågan är om det verkligen är motivation nog?

På onsdagskvällen väntar ett tufft bortamöte med hemmastarka AFC Bournemouth, som efter ännu en stabil säsong nu ser ut som ett givet lag i Premier League. Det går att summera utgångsläget inför matchen som att inget av lagen har särskilt mycket att spela för, men heller inte så mycket att förlora. Det sätter säkert sin prägel på matchen.

20:45 är det avspark.

5 intressanta punkter inför matchen:

• På lördag spelar Manchester United en väldigt viktig match. Då väntar nämligen semifinalen i FA-cupen, vilket är klubbens sista titelchans den här säsongen. Därmed finns risken att José Mourinho väljer att vila en hel del spelare här. Håll därmed koll på startelvan innan du placerar ett eventuellt spel.

• Efter den tunga förlusten hemma mot jumbon West Bromwich senast – på Old Trafford dessutom – lär Manchester United vara sugna på revansch. Det handlar inte minst om att rädda sin egen heder och på så sätt förbereda sig mentalt inför lördagens viktiga semifinal.

• AFC Bournemouth är ett minst sagt underskattat hemmalag. Just nu står laget på enbart en förlust på sina nio senaste matcher på hemmaplan. Å andra sidan släpper laget ofta in mål. Ingen hållen nolla på hemmaplan sedan november vittnar om problem bakåt.

• AFC Bournemouth är generellt sett svårslagna – bara fyra förluster på lagets 17 senast ematcher – men dessvärre kryssar laget lite för mycket för att haka på i toppen av tabellen. Åtta kryss på dessa matcher säger trots alt en hel del.

• På hemmaplan har AFC Bournemouth gjort minst två mål i sju av sina åtta senaste matcher. Det blir en tuff utmaning det här för Manchester United.

Skador & avstängningar:

AFC Bournemouth:  Adam Smith och Junior Stanislas är inte i fysiskt skick för att spela här, medan Tyrone Mings också är osäker till spel.

Manchester United: Sergio Romero, lagets andramålvakt, kan inte spela på grund av en skada. I övrigt kan José Mourinho mönstra precis det lag han vill.

Livespeltips – tips från coachen:

Två lag som har råd att förlora, men som gärna vinner för att glädja sin supportrar och fylla sig själva med självförtroende. Spontant låter det som en match som är vigd åt det målrika hållet. Detta stärks inte minst av hemmalagets starka facit inför sin egen publik. Men med tanke på förutsättningarna är det viktigt att invänta startelvorna. En svag bortaelva kan öppna för en hemmaskräll. Dessutom kan en fartfylld inledning på matchen verkligen tala för en målrik historia. Håll koll där!För egen del känns ett underspel på kortmarknaden verkligen aktuellt, men där inväntas livelinan och matchinledningen för att ta temperaturen på intensiteten i matchen.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 20:45, onsdag 18/4
TV-kanal? Viasat Premium
Stream? Viaplay

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr riskfritt spel här!

The post Tänk på detta inför AFC Bournemouth – Manchester United 18 april | Livebetting appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.