Speltips och rekar inför Ajax – Tottenham 8 maj

Livebetting.se Publicerat: 8 May 2019

Speltips, rekar och allt du behöver känna till inför onsdagens returmöte i Champions League mellan Ajax och Tottenham. Matchen spelas den 9 maj 2019.

Tottenham behöver vinna i Amsterdam borta mot Ajax i returmötet i Champions League.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE under matchens gång. Superbra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden och kunna lägga initierade livespel. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

21:00 smäller det i Amsterdam.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Det första mötet slutade med 1-0-vinst för Ajax på bortaplan i en match där holländarna var klart spelförande mot ett skadedrabbat Tottenham, som spelade utan sina två viktigaste offensiva spelare i Heung-min Son och Harry Kane. Därmed måste Tottenham vinna på bortaplan, helst utan att släppa in mål, för att kunna ta sig till final.

• Liverpool är klara för Champions League-final och för första gången på tio år kan vi nu se en helengelsk final i den finaste av turneringar. Det vore en historisk skalp för Premier League som i flera säsonger fått stå tillbaka för inte minst den spanska fotbollen.

• Ajax har bara förlorat en (!) av sina 19 senaste matcher i Champions League och är ett ruskigt svårslagna den här säsongen.

• Carel Eiting är skadad och kommer inte spela för hemmalaget i den här matchen.

• Serge Aurier, Harry Kane, Davinson Sanchez och Harry Winks spelar inte det här mötet för Tottenhams del. Jan Vertonghen och Erik Lamela är också högsta osäkra till spel.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Heung-min Son är tillbaka i startelvan och det kommer att behövas för att drömmen ska leva för Tottenham. Efter tisdagens sinnessjuka vändning på Anfield vet vi också att allt kan hända i Champions League, varpå vi absolut inte räknar bort Spurs i den här matchen heller.

Däremot så tror vi att ett skickligt Ajax kan anpassa sig efter motståndet och ställa om i kontringsspelet på ett svindlande starkt sätt. Målspelen lockar ordentligt på förhand och båda lagen göra mål är ett bra spel på livemarknaden. Ha lite is i magen och kliv in i ett senare skede.

Vi kommer även studera hörnmarknaden och kortmarknaden där överspelen är synnerligen intressanta.

Om du hellre spelar inför matchen: Efter 0-1 i det första mötet räcker det teoretiskt sett med såväl 1-1 som 1-2 för att Ajax ska gå vidare. Därför tror vi inte att hemmalaget har det här enorma behovet av att vinna matchen, utan kan nöja sig med ett kryss. Får laget in ett mål ser det väldigt lovande ut. Därför spelar vi Tottenham +0,5 (alltså X2 i själva matchen) till runt 1,75 gånger pengarna pre-game. Det är ett väldigt bra odds med tanke på rådande förutsättningar.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 21:00, onsdag 8/5 2019
strong>TV-kanal? Viasat Premium
Stream? Viaplay

  Registrera dig hos Bethard – Få 500 kronor!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

The post Speltips och rekar inför Ajax – Tottenham 8 maj appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.