Speltips och rekar inför Bayern München – Liverpool 13 mars

Livebetting.se Publicerat: 12 March 2019

Den hetaste åttondelsfinalen i Champions League på förhand var Bayern München mot Liverpool. Här är vårt speltips inför returen den 13 mars 2019.

Bayern München gör upp med Liverpool om en plats i årets kvartsfinal i Champions League.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE. Väldigt bra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

21:00 är det dags för åttondelsfinalernas hetaste match.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Efter 0-0 på Anfield i det första mötet – precis vad gästande Bayern München såg ut att vara ute efter – är allting vidöppet inför returen på Allianz Arena i München. Det här kan gå lite hur som helst, men räkna med att det första målet blir extra viktigt med tanke på att det står 0-0 inför matchen.

• Bayern München har inte förlorat någon match i årets Champions League och har dessutom visat prov på allt bättre form i ligaspelet. Just nu har laget häng på ännu en tysk ligatitel, trots att de var massvis med poäng efter Borussia Dortmund för ett par månader sedan.

• Liverpool har snubblat något i ligaspelet och därmed bjudit in Manchester City till kampen om Premier League. Enligt vissa bör klubben prioritera ligan före Champions League i det här läget, men Mohamed Salah berättade i en intervju med Sky Sports nyligen att han snarare prioriterar Champions League. Målet är med det sagt att vinna båda tävlingarna.

• Bayern München har problem med avstängningar inför matchen. Thomas Müller och viktige ytterbacken Joshua Kimmich kommer inte till spel. Vidare är Corentin Tolisso och Kingsley Coman skadade. Däremot hoppas Arjen Roben och David Alaba komma till spel trots skavanker.

• Liverpool har haft stora problem med skador på mittbackarna, men på den fronten är det aningen bättre. Med det sagt missar både Joe Gomez (startman) och Dejan Lovren (troligen första ersättare) matchen. Alex Oxlade Chamberlain är inte spelklar än.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Bayern München sitter i förarsätet inför matchen och måste nu vara klart mer offensiva än på Anfield då Niko Kovac la sig an med en mer defensiv inställning till matchen. Med det sagt är det Liverpool som går vidare vid både 1-1, 2-2 och 3-3. Eller ja, 4-4 också för den delen. Den enda chansen för förlängning är alltså 0-0.

Känslan är att det här är en match med intensitet i fokus, inte minst om det lossnar ordentligt första minuterna. Ett tidigt mål kommer göra överspelen aktuella på samtliga marknader. Överspelet på hörnmarknaden, kortmarknaden och självklart målmarknaden är givet om det rasslar tidigt eller om lagen bjuder in till svepande, svängig fotboll.

På med säkerhetsbältena!

Om du hellre spelar inför matchen: Det enda vi kan lita på inför den här matchen är att ett mål åt endera håll kommer att sätta en ofantlig prägel på matchen. Så länge det fortfarande står 0-0 är det högst troligt att matchen också fortskrider som den gör och ju längre det går, desto räddare blir lagen för att släppa in ett mål. Men ett tidigt mål kan snarare göra det här till en målfest. Att då få över 3,00 gånger insatsen för över 3,5 mål pre-game är ett mycket intressant spel. Det kan rent av explodera här. Det känns som att det finns mycket som vill ut efter den första, mer låsta matchen.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 21:00, onsdag 13/3 2019
TV-kanal? Viasat Premium, Viasat Ultra HD
Stream? Viaplay

  Registrera dig hos LeoVegas – Få 2000 kronor bonus + 200 kronor gratisspel!
18+ År – Regler & Villkor gäller, Stödlinjen.se

The post Speltips och rekar inför Bayern München – Liverpool 13 mars appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.