Speltips och rekar inför Belgien – Ryssland 21 mars

Livebetting.se Publicerat: 20 March 2019

Speltips, odds och rekar inför torsdagens EM-kvalmöte mellan Belgien och Ryssland. Mötet startar 20:45 den 21 mars 2019.

EM-kval mellan Belgien och Ryssland väntar på torsdagskvällen.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE. Väldigt bra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

20:45 är det avspark.

3 intressanta punkter inför matchen:

• EM-kvalet har stuvats om lite inför den här upplagan och det faktum att Europamästerskapet 2020 är en större upplaga än tidigare mästerskap gör att fler lag nu kommer att få chansen att spela där. Det påverkar också EM-kvalet i stor utsträckning. Nu är det nämligen inte lika tight om platserna och två lag från varje grupp går direkt till EM 2020. Mest troligt blir Belgien och Ryssland favoriterna i den här gruppen.

• Belgien stod för ett starkt världsmästerskap i somras och tog sin första VM-medalj någonsin när laget tog sig hela vägen till bronsmatchen. Där blev det som bekant vinst mot England. Det är att ha med sig inför EM-kvalet.

• Ryssland var ett annat utropstecken under sommarens VM 2018. Nu gäller det för den nya generationen spännande ryska spelare att bygga vidare på den fina trenden.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Belgien är klara favoriter på hemmaplan och kommer att försöka ta kommandot tidigt i den här matchen. Här tror vi att det finns värde på den raka ettan – OM hemmalaget har en stark startelva och ser vassa ut i matchinledningen. Då går det att kliva in på den raka ettan till ett förmodat högre odds hos spelbolagen på livemarknaden.

Om du hellre spelar inför matchen: Det finns en hel del som talar för att vi får se mål i det här mötet. Belgien är urstarka på hemmaplan, Ryssland är ett allt bättre lag i offensiven. Över 2,5 mål finns till runt 1,65 gånger såsen pre-game. Ett bra spel att ha med sig inför matchen.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 20:45, torsdag 21/3 2019
TV-kanal? C More Fotboll, TV 12
Stream? C More Play

  Registrera dig hos LeoVegas – Få 2000 kronor bonus + 200 kronor gratisspel!
18+ År – Regler & Villkor gäller, Stödlinjen.se

The post Speltips och rekar inför Belgien – Ryssland 21 mars appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.