Speltips och rekar inför Brasilien – Venezuela 19 juni

Livebetting.se Publicerat: 18 June 2019

Allt du vill veta, speltips och såklart massa fina rekar för livespel inför Brasilien mot Venezuela i Copa America natten till onsdag 19 juni.

Brasilien mot Venezuela natten till onsdag svensk tid.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Då får du alltid gratis speltips och unik livestatistik till matcherna du är mest intresserad av. Precis som det ska vara.

02:30 smäller det i Copa America.

4 viktiga punkter inför avsparken:

• Thiago Silva, Filipe Luis, Marquinhos, Dani Alves, Gabriel Jesus, Fernandinho, Philippe Counti och så vidare. Brasilien har en otroligt stjärnspäckad startelva i det här mästerskapet.

• Neymar skadade sig på träningslägret inför turneringen och kommer inte att spela någonting i den här matchen. Det finns också en risk att han missar inledningen på ligasäsongen i höst.

• Brasilien öppnade turneringen med en 3-0-vinst mot Bolivia, men nu väntar ett betydligt svårare motstånd i Copa America.

• Venezuela fick 0-0 mot Peru i den första matchen och mest troligt är det laget som klarar sig bäst mot Brasilien som gör brassarna sällskap till slutspelet i Copa America. Det är Peru och Venezuela som gör upp, med all säkerhet.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Brasilien är klart överlägsna Venezuela i offensiv kraft, men matchen kan bli tuff då motståndet har mycket att spela för. Att hålla ner siffrorna är det viktigaste för Venezuela i det här läget och därför tror vi mycket på en tätare match än förväntat.

Hörnspelen på Brasilien är ett bra speltips på livemarknaden, speciellt om 1-0-målet inte kommer tidigt. Håll koll på den marknaden om du stannar uppe för att följa matchen live.

Rekar inför matchen: Brasilien behöver visa sig allt bättre än i första matchen, men mot Venezuela tror vi inte att det lossnar mer. Det är ett välorganiserat, svårslaget lag som Brasilien troligen vinner mot, men som de inte kör över. Venezuela +2,5 är ett trevligt handikappspel inför matchen för den som inte är uppe med tuppen (eller uppe sent på natten) för livespel.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 02:30, onsdag 19/6 2019
TV-kanal? TV 10
Stream? Viaplay

Annons:
  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

The post Speltips och rekar inför Brasilien – Venezuela 19 juni appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.