Speltips och rekar inför Chelsea – Eintracht Frankfurt 9 maj

Livebetting.se Publicerat: 9 May 2019

Speltips, rekar och allt annat du behöver veta inför semifinalreturen i Europa League-semifinalen mellan Chelsea och Eintracht Frankfurt 9 maj.

Europa League-semifinal mellan Chelsea och Eintracht Frankfurt på torsdagskvällen.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE under matchens gång. Superbra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden och kunna lägga initierade livespel. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

21:00 smäller det på Stamford Bridge.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Eintracht Frankfurt har – inte minst med sina fantastiska supportrar – charmat i Europa League under våren och fick med sig 1-1 i det första mötet på hemmaplan. Det innebär dock att laget nu måste göra mål på Stamford Bridge. Men om det är någonting som tyskarna kan är det att göra mål.

• Chelsea kommer att spela Champions League nästa år efter en tredjeplats i Premier League. Det gör att laget inte behöver gå stenhårt för att vinna Europa League. Med det sagt vill laget gärna ta en titel i år. Chelsea har dessutom gått obesegrade igenom den här turneringen i år.

• Liverpool och Tottenham är båda klara för Champions League-final. Nu finns chansen att vi får se två engelska lag även i Europa League-finalen då Arsenal och Chelsea båda kliver in som favoriter i sina respektive semifinalreturer på torsdagskvällen. Det vore första gången det händer i historien.

• Antonio Rüdiger, Callum Hudson-Odoi och N’Golo Kanté är alla utanför matchtruppen för Chelsea här. Dessutom är Ethan Ampadu tveksam till spel.

• Marco Russ, Marc Stendera och Taleb Tawatha står alla av den här matchen. Ante Rebic är däremot tillbaka efter avstängning i det första mötet. Sebastian Haller hoppas kunna spela.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Om vi håller oss till själva returmatchen och inte dubbelmötet tror vi på ett Eintracht Frankfurt som verkligen går offensivt här. Det behövs för att ta sig vidare och det är dessutom deras sätt att spela.

Eintracht Frankfurt har öst in mål under hela våren – både i ligan och Europa League – med en offensiv inställning i hela sitt spel. Det kommer laget inte vika på nu. Därför tror vi på målspelen inför matchen, både överspelet och båda lagen göra mål. Allra helst bör du invänta livemarknaden för att där vänta in högre odds. Då kan du också undvika att kliva in om matchen känns mer låst än vad vi förväntar oss.

Om du hellre spelar inför matchen: En riktig skräll som ändå har ett fint värde pre-game är att Eintracht Frankfurt tar sig vidare. Det är på intet sätt omöjligt, inte minst när Chelsea redan är klara för Champions League. 5,00 gånger insatsen går att hitta hos flera spelbolag inför matchen.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 21:00, torsdag 9/5 2019
strong>TV-kanal? Eurosport 2
Stream? Eurosport Player

  Registrera dig hos Bethard – Få 500 kronor!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

The post Speltips och rekar inför Chelsea – Eintracht Frankfurt 9 maj appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.