Speltips och rekar inför Chelsea – Tottenham 27 februari

Livebetting.se Publicerat: 26 February 2019

Chelsea välkomnar Tottenham till Stamford Bridge för ett kittlande Londonderby i Premier League den 27 februari. Läs vårt speltips inför mötet.

Chelsea och London är båda i desperat behov av poäng i Premier League.

Ladda ner vår app i App Store – helt gratis. Där kan du följa matchen med hjälp av vår unika livestatistik samtidigt som matchen spelas. Väldigt bra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

21:00 är det dags för derby i London.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Tottenham och Chelsea spelar nästan alltid målrika derbyn. Åtta av lagens nio senaste matcher på Stamford Bridge har slutat med minst tre mål.

• Chelsea har faktiskt varit starka på hemmaplan på senare tid – åtminstone defensivt sett. Laget har hållit nollan i fem av sina sju senaste matcher. Men frågan är om Kepa verkligen får stå i den här matchen efter allt bråk i samband med söndagens final mot Manchester City?

• Tottenham har vunnit en (!) av sina 24 senaste bortamatcher på Stamford Bridge. Det är ett helt otroligt facit att ha med sig inför ett Londonderby.

• Chelsea har stor turbulens kring klubben, laget, tränaren och spelarna, men faktum är att det inte finns några avbräck inför den här matchen. Det är såklart en stor fördel för Maurizio Sarri när han tar ut laget här.

• Tottenham saknar såväl Dele Alli och Vincent Jansen, men som bekant är Harry Kane tillbaka i spel redan nu. Eric Dier däremot kommer inte till spel han heller.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Chelsea är ett starkt hemmalag – det visar inte minst statistiken – men frågan är hur laget kan hantera all kalabalik på sistone? Kommer de att enas runt Maurizio Sarri eller går det rent åt helvete i detta viktiga möte?

Räkna med att ett tidigt mål eller embryon till ett sådant kommer att sätta fart på den här matchen. Båda lagen vill gärna ta en trepoängare. Om vi får den känslan tidigt kommer vi att kliva in på ett överspel. Det finns ingen tvekan. Det gäller även kort- och hörnmarknaden.

Känslan är också att ett spel på Tottenham kan bli riktigt vettigt om det är så att nyckelspelare inte kommer till spel för Chelsea. Det finns risk för trötthet efter söndagens final. Håll koll!

Om du hellre spelar inför matchen: Det går inte att undgå det faktum att Chelsea har väldigt risig form just nu och trots söndagens fina insats mot Manchester City kan luften ha gått ur laget efter all turbulens. Tottenham +0,25 till runt 2,00 gånger pengarna före avspark är ett bra spel med tanke på att gästerna verkligen behöver poäng här.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 21:00, onsdag 27/2 2019
TV-kanal? Viasat Premium
Stream? Viaplay

  Registrera dig hos Betfair – Få 2000 kronor bonus!

The post Speltips och rekar inför Chelsea – Tottenham 27 februari appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.