Speltips och rekar inför Egypten – Kongo 26 juni

Livebetting.se Publicerat: 26 June 2019

Speltips, rekar och odds inför det tunga mötet mellan Egypten och Kongo i den Afrikanska Mästerskapen onsdagen den 26 juni 2019.

Egypten mot Kongo onsdagen den 26 juni.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Då får du alltid gratis speltips och unik livestatistik till matcherna du är mest intresserad av. Precis som det ska vara.

22:00 är det dags för avspark.

4 viktiga punkter inför avsparken:

• Egypten vann sin premiär i den här turneringen samtidigt som Kongo förlorade. Därför kan Egypten säkra en slutspelsplats vid en vinst i det här mötet.

• Mohamed Salah gjorde inte mål i premiären för Egypten, men med tanke på hur bra han kan vara är det en extremt viktig spelare att luta sig mot.

• Egypten kan sakna Amr Warda i den här matchen, men något definitivt besked har inte kommit.

• Kongo har inga som helst skador eller avbräck inför matchen. Det är såklart en stor fördel.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Det här är ett praktexempel på en match som du med fördel spelar på livemarknaden. Det är så du kommer att hitta högre spelvärde och inte minst är det så du har chansen att få till en riktig jackpott.

Detta är då spelbolagen redan innan avspark har hittat en väldigt tydlig favorit. Det går att förstå varför då Egypten är det bättre laget och lär vinna. Men det gör också att oddset inte är särskilt spelbart och du får inte spelvärde om du placerar ett tidigt spel.

Låt det gå 20-30 minuter och hitta sedan överspelet, handikappspel på Egypten eller rent av ett rakt vinnarspel om det fortfarande står 0-0.

Rekar inför matchen: Egypten är det bättre laget och kommer såklart att vinna det här mötet med bekväm marginal såvida ingenting konstigt händer. Det är vår utgångspunkt redan innan avspark. Därför är ett bra speltips pre-game att Egypten vinner -1 (asian handicap) till runt 1,80 gånger insatsen.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 22:00, onsdag 27/6 2019
TV-kanal? Sportkanalen
Stream? C More Play

Annons:
  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

The post Speltips och rekar inför Egypten – Kongo 26 juni appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.