Speltips och rekar inför Inter – Juventus 27 april

Livebetting.se Publicerat: 26 April 2019

Speltips, rekar och allt där till inför lördagens tungviktsmöte mellan Inter och Juventus i Serie A. Matchen spelas lördagen den 27 april.

En av Italiens hetaste matcher – Inter mot Juventus – står åter på schemat.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE under matchens gång. Superbra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden och kunna lägga initierade livespel. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

20:30 är det dags för derbyt.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Juventus säkrade nytt ligaguld i förra omgången och kan nu spela av resten av säsongen, fem matcher återstår, utan att känna någon som helst press. Tråkigt? Ja. Nödvändigt? Ja.

• Juventus har bara misslyckats med att vinna fem av sina 34 (!) senaste matcher i Serie A och kliver in till alla matcher som favoriter. Det är vår bestämda känsla, alldeles oavsett att laget redan är klara mästare.

• Inter har fem poäng ner till Atalanta precis utanför CL-platserna och behöver avsluta säsongen bra för att inte tappa chansen till Champions League nästa säsong. Det är det stora målet med säsongen just nu.

• Sime Vrsaljko är fortsatt skadad för Inter, som i övrigt kan formera precis det lag som önskas då alla spelare är tillgängliga.

• Juventus har en lång och brokig skadelista med spelare som Martin Caceres, Sami Khedira, Mario Mandzukic, Paulo Dybala, Mattia Perin och Douglas Costa.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Juventus har redan bärgat ligatiteln och kan därmed spela totalt avslappnade här. Det tror vi gör laget aningen mer offensivt än i vanliga fall och Inter kan nog straffas av offensiva spelare i Juventus som gärna avslutar säsongen med ett par mål.

Inter har mer att spela för och måste gå för att göra mål – speciellt om Juve skulle få in en boll. Därför är ett överspel helt klart mest intressant på förhand och det är dit vi blickar redan pre-game. Men den som har is i magen gör bäst i att invänta livespelen då oddset kommer att bli högre då. Garanterat.

Om du hellre spelar inför matchen: Inter behöver poäng och Juventus spelar mest för sin egen heder. Det känns som att det här kan passa Juventus och göra bortalaget aningen mer lössläppta än i vanliga fall. Över 2,25 mål finns att spela till närmare 1,95 gånger insatsen hos Bethard redan inför matchen. Det är å andra sidan ett spel som tenderar att bli än mer värdefullt på livemarknaden.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 20:30, lördag 27/4 2019
TV-kanal? Matchen sänds inte på svensk tv
Stream? Strive

  Registrera dig hos Bethard – Få 500 kronor!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

The post Speltips och rekar inför Inter – Juventus 27 april appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.