Speltips och rekar inför Manchester Unibet – Manchester City 24 april

Livebetting.se Publicerat: 23 April 2019

Speltips och rekar på plats inför onsdagens derby i Manchester mellan Manchester United och Manchester City den 24 april 2019.

Manchesterderby väntar i Premier League.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE under matchens gång. Superbra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden och kunna lägga initierade livespel. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

21:00 smäller det på Old Trafford.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Tre raka möten mellan Manchesterlagen har slutat med minst tre mål och matcherna har haft en tydlig derbykaraktär. Det bådar gott.

• Manchester United får mycket kritik för sina prestationer och resultat på senare tid, men faktum kvarstår att laget inte har förlorat någon av sina 14 senaste hemmamatcher i ligaspelet.

• Manchester City går verkligen som tåget i Premier League och har nu totalt tio (!) raka vinster i Premier League. Det enda som krävs för att gräva fram en ny ligatitel är vinster i fyra ytterligare matcher.

• Antonio Valencia och Eric Bailly spelar inte den här matchen, men i övrigt ser skadeläget bra ut. Det är egentligen bara Ander Herrera som är osäker till spel i den här matchen.

• Claudio Bravo kommer inte spela matchen för Manchester City medan Kevin De Bruyne är lite osäker. Troligen vilas belgaren i matchen, åtminstone från start. Bredden är som bekant rätt bra ändå.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Manchester United har rejäl ångest efter sin förlust med 4-0 mot Everton i helgen och ska det bli Champions League nästa säsong krävs en heroisk (sett till prestationerna på sistone) avslutning på säsongen. Den känns ganska långt borta just nu faktiskt.

Manchester City på hemmaplan är inte det enklaste motståndet och känslan är att Pep Guardiola beordrar noll pardon från sitt lag. Ett målspel lockar tidigt, men vi inväntar matchinledningen och kliver förhoppningsvis in till ett högre odds.

Hörnspelet på bortalaget lockar om 0-1 inte kommer, men annars är överspelet på kortmarknaden lämpligt om det blir irriterat.

Om du hellre spelar inför matchen: Manchester United har form som är helt under isen och bör inte ha någon chans mot lokalrivalen här. Därför lockar det med såväl ett hörnspel på gästerna som ett handikappspel på förhand. Redan pre-game finns det fint spelvärde på det här. 1,75 gånger insatsen på -1 (asian handicap) är ett mycket intressant speltips på Manchester City.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 21:00, onsdag 24/4 2019
TV-kanal? TV6, Viasat Premium, Viasat Ultra HD
Stream? Viaplay

  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

The post Speltips och rekar inför Manchester Unibet – Manchester City 24 april appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.