Speltips och rekar inför Manchester United – Watford 30 mars

Livebetting.se Publicerat: 29 March 2019

Speltips, odds och rekar inför lördagens möte mellan Manchester United och Watford i Premier League. Det är avspark klockan 16:00 den 30 mars 2019.

Manchester United är favoriter hemma mot Watford.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE under matchens gång. Superbra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden och kunna lägga initierade livespel. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

16:00 smäller det på Old Trafford.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Manchester United har vunnit 12 av sina 13 senaste matcher mot Watford i tävlingssammanhang och har dessutom tolv raka matcher utan förlust på hemmaplan i Premier League. Det finns en del som talar för hemmalaget här.

• Watford har blivit ett synnerligen offensivt inriktat lag och har nu fyra raka matcher i Premier League med minst tre mål gjorda i. Då räknat totala mål i matchen.

• Efter ett par härliga smekmånader utan större press är det nu helt andra förutsättningar som gäller för Ole Gunnar Solskjaer efter att norrmannen skrev på ett treårskontrakt med Manchester United i veckan.

• Manchester United har bara Alexis Sanchez säkert på skadelistan, men det finns också en drös andra spelare som riskerar att missa mötet: Anthony Martial, Nemanja Matic, Luke Shaw, Romelu Lukaku, Eric Bailly, Matteo Darmian, Marcus Rashford.

• Hos gästerna är skadeläget klart bättre. José Holebas kan komma att missa, men i övrigt är det inga bekymmer i spelartruppen.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Manchester United lär försöka ta kommandot på sin hemmaplan men faktum är att det kan passa gästerna ganska bra. Det ska vi inte underskatta här. Målspelen ligger nära till hands och det blickar vi utan tvekan när den här matchen startar. Låt det gå 20-30 minuter för att känna av stämningen och kliv in på ett överspel när oddset lockar på allvar.

Dessutom är ett hörnspel på Manchester United lämpligt om gästerna skulle ta ledningen.

Om du hellre spelar inför matchen: Det känns som att spelbolagen nu har en tendens att överskatta Manchester United. Visst, Ole Gunnar Solskjaer har fått ordning på laget, men Watford är en tuff nöt att knäcka och det är sällan som laget har kört över sina motståndare. Därför spelar vi Watford +1,5 pre-game till ett fint odds. Det passar bra för den som inte tänker följa matchen.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 16:00, lördag 30/3 2019
TV-kanal? Viasat Premium
Stream? Viaplay

  Registrera dig hos Bonus – Få 2 500 kronor unik bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

The post Speltips och rekar inför Manchester United – Watford 30 mars appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.