Speltips och rekar inför Newcastle – Burnley 26 februari

Livebetting.se Publicerat: 26 February 2019

Speltips, rekar och väldigt mycket bonusinfo inför tisdagens kvällsmatch mellan Newcastle och Burnley i Premier League. Häng på redan nu!

Två formstarka lag, Newcastle och Burnley, gör upp i ett av många tisdagsmöten i Premier League.

Ladda ner vår app i App Store – helt gratis. Där kan du följa matchen med hjälp av vår unika livestatistik samtidigt som matchen spelas. Väldigt bra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

21:00 smäller det på St James Park.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Newcastle har fyra poäng till godo på nedflyttningsplatserna men har alltså fortfarande stor motivation till att plocka fler vinster för att ge sig själva mer andrum.

• Burnley har verkligen prickat formen under 2019 och har, förutom vinsten mot Tottenham senast, åtta raka matcher utan förlust i Premier Leaue.

• Efter en lätt krampaktig inledning på säsongen ser det nu allt bättre ut för Newcastle. Just nu står laget på tre (!) raka hemmasegrar och har därför med sig härlig medvind inför den här matchen.

• Robert Elliot och Ciaran Clark är båda skadade för hemmalaget. Ingen av spelarna finns med i tisdagens match.

• Aaron Lennon, Jonathan Walters och Steven Defour är samtliga skadade för Burnley. Det är å andra sidan spelare som Sean Dyche klarade sig utan mot Tottenham.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Newcastle har vind i sin segel på hemmaplan och kommer såklart att försöka vinna den här matchen, men Burnley har visat så pass god form att det minsann kan visa sig riskfyllt att bjuda in gästerna i matchen. Känslan är att tyngden kan fälla avgörandet här och risken är att vi står inför en kämparmatch.

Det kommer såklart att föra tankarna till ett kortspel. Visst kan det smälla här? Känn av matchinledningen och kliv sedan in på ett överspel på antalet gula kort om det lockar. Det känns som att båda lagen verkligen vill vinna.

Vidare känns ett hörnspel aktuellt med tanke på lagens förmodat offensiva inställning till matchen. Men samma sak här: känn av matchinledningen innan ni kliver in.

Om du hellre spelar inför matchen: Det går inte att blunda för att Burnley med stor sannolikhet är mer uppbröstade nu efter vinsten mot Tottenham senast. Det gör att vi tror på ett bra resultat för gästerna. X2 (eller +0,5 för den delen) är ett bra spel till runt 1,84 gånger insatsen före matchen. Överraskande högt faktiskt.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 21:00, tisdag 26/2 2019
TV-kanal? Viasat Premium
Stream? Viaplay

  Registrera dig hos Betfair – Få 2000 kronor bonus!

The post Speltips och rekar inför Newcastle – Burnley 26 februari appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.