Speltips och rekar inför Öster – Brage 3 juni

Livebetting.se Publicerat: 3 June 2019

Speltips, rekar, odds och förutsättningar inför mötet mellan Öster och IK Brage i Superettan måndagen den 3 juni 2019./strong>

Det är åter dags för kittlande möte i Superettan.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Då får du alltid gratis speltips och unik livestatistik till matcherna du är mest intresserad av. Precis som det ska vara.

19:00 smäller det.

4 viktiga punkter inför avsparken:

• Öster öppnade säsongen fantastiskt fint i Svenska Cupen och gick då vidare till kvartsfinal efter att bland annat ha slagit Malmö FF på hemmaplan.

• Inför säsongen hade Öster målsättningen att slåss i toppen, medan IK Brage hade sitt primära fokus på att klara sig kvar i Superettan. Som inledningen på säsongen har sett ut borde det kanske ha varit tvärtom?

• Christian Kouakou är lite tveksam till spel för IK Brage, men anfallaren har å andra sidan bara fyra mål på sina dryga 500 minuter den här säsongen.

• IK Brage har varit säsongen stora utropstecken vad gäller försvarsspel. Endast sju insläppta så här långt är bäst i serien tillsammans med serieledande Varberg.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Öster har haft svårt att dominera matcherna och mot ett defensivt starkt bortalag blir det inte enklare att vinna matchen – trots hemmaplan. Det är vad vi har med oss på förhand.

Här tror vi att ett underspel kan vara intressant, om matchbilden blir den förväntade. Därför är livemarknaden ett så bra alternativ då det ger chansen till att värdera matchen medan den pågår. Inleds matchen med ett defensivt bortalag kliver vi tidigt in på ett underspel.

Tänk på att kliva in tidigt när det rör underspel då oddset alltså sänks i takt med att tiden tickar på i matchen.

Rekar inför matchen: Formen måste ändå vara avgörande och vad gäller just trenden på sistone ser den inte ljus ut för hemmalaget Öster. Detta samtidigt som gästerna är ett svårslaget lag, har det visat sig. Därför spelar vi mot hemmafavoriten till 2,10 gånger pengarna här. Det vill säga X2 i matchen är ett bra speltips pre-game.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 19:00, måndag 3/6 2019
TV-kanal? Sportkanalen
Stream? C More play

Annons:
  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

The post Speltips och rekar inför Öster – Brage 3 juni appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.