Speltips och rekar inför Real Madrid – FC Barcelona 27 februari

Livebetting.se Publicerat: 26 February 2019

Det finns speltips och rekar inför mötet mellan Real Madrid och FC Barcelona onsdagen den 27 februari i Copa Del Rey.

Vilka tar sig vidare i Copa del Rey egentligen?

Ladda ner vår app i App Store – helt gratis. Där kan du följa matchen med hjälp av vår unika livestatistik samtidigt som matchen spelas. Väldigt bra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

21:00 smäller det i Madrid.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Det första mötet slutade 1-1 på Camp Nou, varpå matchen nu är helt öppen inför returen. Märk väl att Real Madrid nu har en liten fördel av att få spela på hemmaplan, även fall FC Barcelona har ett starkt facit på hemmaplan.

• Sju av lagens åtta senaste matcher på Santiago Bernabeu har slutat med minst tre mål. Det finns mycket som talar för en mer målrik match här än i det första mötet.

• Samuel Umtiti är tillbaka i speldugligt skick för FC Barcelona och kan därmed täppa till försvarslinjen med Gerard Pique. Ett välkommet tillskott hos gästerna.

• Marcos Llorente och Isco är spelarna som riskerar att missa den här matchen för Real Madrid. Förmodligen spelare som ändå inte hade startat.

• Rafinha, Jasper Cillessen och Arthur lär av allt att döma inte komma till start för FC Barcelona. Dessutom ser laget ut att få klara sig utan mittbackarna Clement Lenglet och Thomas sVermaelen.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Real Madrid kommer såklart att behöva gå framåt på sin egen hemmaplan, medan FC Barcelona mår bra av att också kunna slå om. Nu när laget inte nödvändigtvis spelar en fullt så bollinnehavsdyrkande fotboll har de gjort sig allt mer vana vid att också våga ligga på kontring. Med lagets otroliga speed går det att förstå varför det har varit lyckosamt många gånger.

Här känns det som att överspelen ligger nära till hands och har vi tur nog att få se 20-25 mållösa inledande minuter kan oddsen på ett överspel nog ha blivit riktigt trevliga.

Det lag som hamnar i underläge kommer också att kunna skrapa fram en hel del hörnor, men i ett El Clasico blundar vi heller aldrig för ett kortspel. Men ha is i magen. Det är så oddsen hinner bli riktigt trevliga.

Om du hellre spelar inför matchen: Det känns som att det ligger en explosion runt hörnet här. Det första mötet blev aldrig så som vi hade tänkt oss, men nu är förutsättningarna annorlunda och en tidig uppskruvning av tempot kan få det här att lyfta ordentligt. Båda lagen göra mål i första halvlek är ett trevligt spel pre-game till runt 3,50 gånger insatsen. Bra betalt får sägas!

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 21:00, onsdag 27/2 2019
TV-kanal? Sänds inte på svensk tv.
Stream? Strive

  Registrera dig hos Betfair – Få 2000 kronor bonus!

The post Speltips och rekar inför Real Madrid – FC Barcelona 27 februari appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.