Speltips och rekar inför Sevilla – CD Alaves 4 april

Livebetting.se Publicerat: 4 April 2019

Speltips, rekar och förutsättningar inför torsdagens tunga möte mellan Sevilla och CD Alaves i toppen av La Liga. Match den 4 april 2019.

Sevilla tar sig an CD Alaves på hemmaplan i La Liga.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE under matchens gång. Superbra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden och kunna lägga initierade livespel. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

19:30 är det dags för avspark.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Sevilla ligger som lag nummer åtta i tabellen medan Deportivo Alaves, som tillsammans med Getafe är årets utropstecken, ligger två placeringar bättre. Det skiljer å andra sidan bara en poäng mellan lagen.

• John Guidetti får oerhört sparsamt med speltid i CD Alaves och har bara gjort ett mål på hela säsongen. Därmed ska man inte räkna med att svensken gör något vidare avtryck i den här tuffa bortamatchen heller.

• Sevilla har fem raka vinster på hemmaplan mot just Deportivo Alaves. Det gör att klubben ändå har ett ordentligt psykologiskt grepp om sina motståndare redan innan avspark.

• Sevilla får klara sig utan avstängda Ever Banega, men kan också komma att behöva spela utan Nolita, Tomas Vaclik, Sergio Escudero, André Silva och Pablo Sarabia. Samtliga står som osäkra kort i nuläget.

• Deportivo Alaves har Manu Garcia avstängd inför matchen, medan Burgui och Guillermo Maripan inte är spelklara än.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Sevilla bör vara laget som går för vinsten här då Europaplatsen fortfarande är inom räckhåll, men då krävs en stark avslutning. Nu har laget chansen att vinna mot en direktkonkurrent och därigenom ta sig förbi i tabellen. På hemmaplan bör laget ta den chansen.

Å andra sidan tror vi på ett lite mer riskminimerande hemmalag och bortalaget har sett allt trubbigare ut på sistone. Avbräcken inför matchen lär stärka just det intrycket. Det är faktorer som talar för ett underspel.

Sevilla är favoriter till att vinna, men vi har is i magen och kliver in på det raka spelet senare om matchbilden talar för det och oddset har blivit mer spelvärt.

Om du hellre spelar inför matchen: Det känns inte som att det ligger en målfest runt hörnet här direkt. Sevilla är inte i fullt slag och CD Alaves är som bekant inte det mest målrika laget, speciellt inte på bortaplan. Under 2,5 mål finns till runt 2,10-2,20 gånger insatsen pre-game och där känns det som att spelbolagen låtit det gå lite väl långt i sin övertro på mål. Detta dock bara lämpligt för den som inte ämnar följa matchen eller sätta tänderna i startelvorna. Det kan såklart ändra uppfattningen.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 19:30, torsdag 4/4 2019
TV-kanal? Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream? Strive

  Registrera dig hos Bonus – Få 2 500 kronor unik bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

The post Speltips och rekar inför Sevilla – CD Alaves 4 april appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.