Speltips och rekar inför Southampton – Liverpool 5 april

Livebetting.se Publicerat: 4 April 2019

Speltips, rekar och förutsättningar inför fredagens tunga möte mellan Southampton och Liverpool i Premier League den 5 april 2019.

Liverpool tar sig till bortamatchen mot Southampton i Premier League på fredagskvällen.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE under matchens gång. Superbra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden och kunna lägga initierade livespel. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

Fredagsmöte på St Marys Stadium väntar.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Southampton har det fortfarande ansträngt i botten av tabellen med bara ett par poäng till godo på nedflyttningslagen. Nu gäller det att säsongen avlutas på ett bra sätt för att det ska bli Premier League även nästa år.

• Liverpool har elva raka matcher utan förlust i Premier League och ser åter starka ut efter att ha darrat lite i inledningen av 2019. Med tanke på att Manchester City vann enkelt i veckan måste laget gå för vinsten här.

• Liverpool har ett starkt övertag på Southampton, som faktiskt inte har lyckats göra mål mot Liverpool på fyra raka matcher. Det är inget vidare facit att ha med sig.

• Michael Obafaemi och Jannik Vestergaard kommer inte spela den här matchen för Southampton, samtidigt som anfallaren Shane Long är högst osäker till spel.

• Det är egentligen samma gamla namn, Joe Gomez och Alex Oxlade Chamberlain, som står utanför matchtruppen för Liverpool. Än mer oroande är att Virgil van Dijk är lite tveksam till spel med sin ankelskada som han drog upp på träning.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Liverpool åker till Southampton med pressen på sig att vinna matchen och det finns inget annat läge än att verkligen gå för vinsten här. Någonting annat vore direkt onödigt med tanke på att Manchester City ångar på i toppen.

Ett hörnspel på gästerna lockar inledningsvis, men det kan också bli tal om ett målspel på båda lagen om det är så att Virgil van Dijk inte kommer till spel. Han är oerhört viktig för den defensiva stabiliteten hos bortalaget.

Ett överspel på kortmarknaden kan också locka om det blir irriterat. Det finns en sådan risk med tanke på att viktiga poäng står på spel för båda lagen.

Om du hellre spelar inför matchen: Liverpool har varit helt överlägsna mot Southampton på senare år och om laget är intakt inför den här matchen, alltså om Virgil van Dijk kommer till spel, tror vi på ännu en bekväm vinst. Liverpool att vinna och hålla nollan går att spela till runt 2,30 gånger insatsen pre-game. Det är ett synnerligen bra spel, men vänta gärna in startelvorna.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 20:45, fredag 5/4 2019
TV-kanal? Viasat Premium
Stream? Strive

  Registrera dig hos Bonus – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

The post Speltips och rekar inför Southampton – Liverpool 5 april appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.