Speltips och rekar inför Sverige – Rumänien 23 mars

Livebetting.se Publicerat: 22 March 2019

Speltips, odds och förutsättningar inför EM-kvalpremiären mellan Sverige och Rumänien på Friends Arena finns såklart på sajten.

EM-kvalet inleds när Sverige tar sig an Rumänien i premiären.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Där följer du fotbollsmatchen du är mest intresserad av med hjälp av unik livestatistik samtidigt som matchen spelas. Statistiken uppdateras alltså LIVE under matchens gång. Superbra för dig som vill göra kloka val på livemarknaden och kunna lägga initierade livespel. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

20:45 smäller det på Friends Arena.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Sverige har hamnat i en tuff kvalgrupp med Spanien, Rumänien och Norge. Det finns två direktplatser till Europamästerskapet och att inte ta en av dessa vore en rejäl skam för förbundskapten Janne Andersson. Men för att inte hamna i en prekär situation direkt krävs förmodligen en stabil trepoängare hemma på Friends Arena i lördagens premiär.

• Victor Nilsson Lindelöf har lämnat återbud och Pontus Jansson är skadad, varpå inte heller den mittbacken finns tillgänglig här. Därmed väntas Mikael Lustig eller Filip Helander ta plats intill Andreas Granqvist i mittförsvaret här. Det är värt att ha med sig inför matchen.

• Anfallssituationen är dessutom oklar i startelvan där Alexander Isak kan få göra debut i EM-kvalsammanhang. Men troligen tar Victor Claesson platsen intill Marcus Berg i det svenska anfallet.

• Rumänien spelar närmast uteslutande målsnåla matcher i EM-sammanhang och har nu varit under 2,5 mål i 12 av sina 14 senaste matcher i EM-kval och EM-turneringar. Det säger en del om vilken inställning laget historiskt har till sina matcher.

• Klockan 20:45 är det avspark på Mestalla mellan Spanien och Norge i en högintressant match för den här gruppen och dessa båda lag. Se till att slå över till den matchen direkt efter slutsignalen på Friends Arena.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Sverige har inte spelat en match sedan i höstas och lär inte ha den där otvivelaktigt fina offensiven som kan behövas i den här typen av matcher, mot förmodat lågt stående motståndare. Därför tror vi att det första målet kan låta dröja på sig.

Det öppnar å andra sidan för fina livespel då ett rakt spel på hemmalaget kan bli aktuellt senare i matchen, då till ett högre odds. Det är det fina med livemarknaden.

Om du hellre spelar inför matchen: Här tror vi att det mycket väl kan vänta en lite trevande inledning på matchen och ett underspel i den första halvleken känns givet. Under 0,5 mål är verkligen ett alternativ till runt 2,50 gånger såsen pre-game, men om man vill vara lite mer säker på sin sak rekommenderas under 1 mål (asian handicap) som ger pengarna tillbaka om det råkar bli ett mål ändå.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 18:00, lördag 23/3 2019
TV-kanal? TV4, C More Fotboll
Stream? C More Play

  Registrera dig hos Bonus – Få 2 500 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

The post Speltips och rekar inför Sverige – Rumänien 23 mars appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.