Speltips och rekar inför Sydafrika – Kina 13 juni

Livebetting.se Publicerat: 13 June 2019

Sydafrika och Kina gör upp om tre viktiga poäng i VM-gruppspelet i damernas världsmästerskap. Ett speltips inför mötet den 14 juni 2019 finns på sajten.

Sydafrika mot Kina.

Ladda ner vår app i App Store – helt utan kostnad. Då får du alltid gratis speltips och unik livestatistik till matcherna du är mest intresserad av. Precis som det ska vara.

20:45 smäller det i Frankrike.

4 viktiga punkter inför avsparken:

• 2016 var senast dessa båda lag spelade mot varandra och då vann Kina med klara 2-0 i OS-gruppen. Nu är det åter dags för ett gruppspelsmöte i en stor turnering.

• Sydafrika öppnade turneringen i Frankrike väldigt tungt med en klar förlust i premiären. Det ble 3-1 mot Spanien och sydafrikanskorna fick dessutom en spelare utvisad.

• Kina vann inte heller sin premiär, men spelade å andra sidan mot en av guldfavoriterna Tyskland. Det blev en uddamålsförlust med 1-0 och nu måste laget vinna för att koppla greppet om avancemang.

• I VM 2019 är det två lag från varje grupp som går vidare till åttondelsfinal, men även fyra treor från gruppspelet kommer att gå vidare. Därför är varje poäng oerhört viktig i det här skedet.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Kina kopplar att försöka koppla tidigt kommando här och bör vara det lag som är hetast på gröten, men Sydafrika har också sina styrkor i offensiven. Det kan med andra ord bli en match som blir ganska målrik.

Om inledningen på matchen känns öppen med två lag som verkligen går framåt och försöker vinna matchen genom att göra fler mål än motståndarna håller vi god koll på överspelet.

I längden är Kina det bättre lag och det raka spelet på kineserna blir aktuellt lite längre in i matchen.

Rekar inför matchen: Kina är ett av länderna som verkligen inte ska underskattas i pågående världsmästerskap. Kina -1 (asian handicap) är ett väldigt bra speltips inför matchen, men känslan är att det finns väldigt fina möjligheter att gå in på livemarknaden. Där kan vi hitta ordentligt spelvärde.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 21:00, torsdag 13/6
TV-kanal? C More Fotboll, TV12
Stream? C More Play

Annons:
  Registrera dig hos Betsson – Få 1000 kronor bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

The post Speltips och rekar inför Sydafrika – Kina 13 juni appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.