2 november 2019 Hammarby Häcken Speltips

Speltips inför GIF Sundsvall – Hammarby 15/7: Inget snack om saken…

Vidar Örn Kjartansson spelar sin sista match för Hammarby under lånekontraktet när Hammarby på bortaplan ställs mot ett GIF Sundsvall som febrilt letar efter formen. Stabil trea att vänta för 08:orna?

Annons:

Två allsvenska matcher väntar i samband med att den nya veckan tar vid, också arbetsveckans två enda. Här tas den mellan GIF Sundsvall och Hammarby en närmare titt på.

”Giffarna” kommer från en av årets svagaste prestationer när de föll med 1-2 borta mot Blåvitt – siffror som kunde, till och med borde, ha blivit klart större. Keepern William Eskelinen storspelade, var planens stora gigant, alltså trots två insläppta, och han ryktas nu vara nära en ny klubbadress. Kanske redan till innan denna match?

Annars fortsätter skadeproblematiken sätta käppar i hjulen för ett Sundsvall med redan tunn spelartrupp. David Myrestam och Omar Eddahri är indisponibla. Osäkert runt Maic Sema samt Oliver Berg.

Nio raka matcher har nu spelats utan en enda vinst och platsen i bottenstriden har cementerats. Klubben parkerar för närvarande som tredjejumbo, kvalplatsen mot Superettan, så det är på allvar kniven mot strupen nu.

Så, vad talar för att det skulle vända nu? Huvudtränaren Joel Cedergren verkar sakna nycklarna för att vända på skutan som situationen är just nu; måste leta i de yngre leden för att skrapa ihop en hel trupp och på allsvensk nivå blir det lätt problematiskt. Och kanske framförallt när Hammarby står på andra sidan planhalvan.

Stort favoritskap

Hammarby har varit i mitt i en sämre period av resultat, men fick det på allvar att lossna när de krossade Falkenberg med tennissiffrorna 6-2 på Tele2 Arena för strax över en vecka sedan – och faktum är att siffrorna nästan var i underkant. Kunde smällt vid ett par tillfällen till.

Mot ett Sundsvall, tredje sist i serien, helt under isen luktar det väl en ny trea? Stockholmarnas skadesituation har lättats upp och man återfår spelare här.

När avståndet mellan tabelltoppen och -mitten håller på att breddas gäller det att skörda resultat och om Bajen ska ha chans på en rejält efterlängtad Europaplats behöver man vinna matcher som denna. Och det tror vi att de lyckas med.

Betsson presenterar 1,71 gånger pengarna för ett spel på den raka tvåan och det känns som en naturlig position att ta, även om insatserna inför behöver skruvas upp alltför högt.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Hammarby vinner, rak tvåa
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, måndag 15/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.