Speltips Bayern München Frankfurt 10 juni 2020

Speltips inför Bayern München – Bayer Leverkusen 30/11: Vem stoppar Lewandowski?

30 november 2019 är det åter dags för ett tungt möte i Bundesliga när ett pånyttfött Bayern München tar sig an Bayer Leverkusen på hemmaplan. Räkna med en tung drabbning i Tyskland…

Annons:

Det går inte att klaga på den uppryckning som har skett i den tyska storklubben Bayern München sista veckorna, speciellt efter att huvudtränaren Niko Kovac fick lämna sitt uppdrag. Nu radar den tyska maskinen upp vinst på vinst och ser obehagligt starka ut på båda fronter.

Säsongsinledningen pekade annars på att det här kunde bli en säsong utan att det just skulle vara FC Bayern som kammade hem Bundesliga, men nu är man åter i topp och ser så där ostoppbara som få andra lag kan göra i hela världen.

Robert Lewandowski har en galen form och leder skytteligan i såväl Champions League (tio mål!) och Bundesliga. I den tyska ligan nosar han redan nu på det ofantliga rekordet 40 ligamål under en säsong. Om han håller upp samma snitt är det inte omöjligt.

Det är med andra ord en läskig uppgift som nu väntar för Bayer Leverkusen, som har det lite tyngre och som inte känns riktigt lika heta den här säsongen. Visst, det är fortsatt jämnt i ligan och många har chans på att knipa en topplats, men i våra ögon finns det ett gäng lag som är hetare.

Det är för stor skillnad

Bayern München har haft en turbulent inledning på säsongen som sagt, men efter att Hansi Flick tagit över går allting som på räls. Nu har man i för sig ett par spelare på skadelistan som man gärna hade haft med inför den här matchen, men den startelva som går att formera håller fortfarande en galen nivå och är förmodigen den som hade huserat på planen ändå. Oavsett skadeläge alltså.

Lucas Hernandez och Niklas Sulé har båda kommit in på skadelistan sista tiden, varpå ingen av spelarna finns med i det här mötet. Jann-Fiete Arp är inte heller tillgänglig, men har inte så varit på hela säsongen i stort sett.

Bayer Leverkusen kan troligen mista en viss Kai Havertz i den här matchen, efter att denne dragit på sig skadeproblem i ena låret under landslagsuppehållet. Det är precis det alla klubblagssupportrar verkligen avskyr med landslagsuppehållen – att deras spelare kan komma hem skadade och inte matchredo. I övrigt får gästerna klara sig utan Joel Pohjanpalo och Mitchell Weiser.

Med allt det här sagt håller vi hemmalaget som enorma favoriter. Det går inte att blunda för att man är ett rakt igenom bättre fotbollslag.

Bayern München -1,5 mål spelas till 1,76 gånger såsen hos Bethard.

Annons:

Rygga spelet hos Bethard – Ta del av deras bonus här!

Annons:

Speltips:

Speltips: Bayern München -1,5 mål
Odds: 1,76
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:30, lördag 30/11
TV:
Stream:

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor: