16 maj 2020 Frankfurt Gladbach Speltips

Speltips inför Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen 18/10: Trippelt upp

Att (nästan) trippla insatsen är målet med vårt speltips inför den efterlängtade omstarten i Bundesliga – Eintracht Frankfurt mot Bayer Leverkusen.

Annons:

Annons: Ute efter att se matchen – helt utan kostnad? Hos Unibet streamas den och via oss får ni 500% i välkomstbonus hos dem, upp till 500 kronor. 20:30 beräknas avsparkstiden vara.

Det är två Europaaktuella klubbar som möter varandra i afton, liksom två som hoppas vara med och utmana om Champions League-platserna utdelade från Bundesliga. Nu dessutom i en fas där stora pjäser som Bayern München och Borussia Dortmund hackat en del, och kanske till och med förlorat en del slagkraft.

Nästa vecka möter Eintracht Frankfurt Standard Liége i Europa League-gruppspelet medan Bayer Leverkusen ställs mot Atlético Madrid i CL-ditot. Gällande de senare nämnda är pressen stor efter två inledande förluster. Blickarna redan riktade dit, på tisdagens skållheta batalj?

Viktiga poäng står dock i första hand på spel här i det inhemska seriespelet. Bayer Leverkusen står på 14 poäng efter sju matcher och Frankfurt 11 – två respektive fem från toppen av kullen, serieledande Borussia M’gladbach. Mycket på spel, som alltid i den här typen av matcher.

Frankfurts förstakeeper, Kevin Trapp, rapporteras matchen med en skada och på kanske-listan hittas Marco Russ samt Jonathan de Guzman. Tunga namn. Gästerna saknar i deras tur Charles Araguiz, Daley Sinkgraven samt Jonathan Tah.

Annons:

Givet spel

Så, hur ska vi tänka här? Var finns värdet? Vem vinner?

Som oddsen ser ut på 1X2-marknaden – 2,89-3,85-2,40 – är det inte mycket till diskussion, menar undertecknad. Givet att Eintracht Frankfurt förtjänar förtroendet till rådande odds.

På pappret har Bayer Leverkusen ett snäpp bättre material, men skillnaderna är relativt små och det skulle kunna betraktas som närmast helt öppet. Fördelen av att spela på hemmaplan, Commerzbank-Arena, ska betraktas som stor när det annars är svårt att skilja parterna åt.

Viss, om än ytterst liten, betydelse kan det ha att Leverkusen spelar CL-fotboll redan under tisdagskvällen nästa vecka. Blickarna kanske smått riktade dit redan nu?

Ser vi till förra årets identiska möte, vann Frankfurt det med 2-1. Det omvända? Tennissiffrorna 6-1 till Leverkusens favör. Hemmafördelstrenden har varit alldeles uppenbar dessa parter emellan under de senaste årens tid. Vi tror att det fortsätter likadant nu.

Hos Coolbet får vi strax under trippla insatsen för den raka ettan och den tas omedelbart.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Eintracht Frankfurt vinner, rak etta
Odds: 2,89 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:30, fredag 18/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: