22 maj 2020 Hertha Berlin Union Berlin Speltips

Speltips inför Hertha Berlin – Düsseldorf 4/10: Tät match

Bundesliga fortsätter på fredagskvällen. Speltipset inför Hertha Berlin mot Fortuna Düsseldorf bottnar i lagens offensiv.

Annons:

Det blir fullt fokus på Bundesliga på fredagskvällen när Hertha Berlin, med en hyfsat stark inledning på säsongen, och Fortuna Düsseldorf som har fastnat lite mer i botten av tabellen.

Hertha Berlin kommer nu från två raka vinster, mot FC Köln och Paderborn. Det är ett synnerligen start facit, inte minst med tanke på att laget hade tre raka förluster innan dess. Det var en besvärande säsongsinledning som man nu har fått ordning på.

Det ska sägas att Fortuna Düsseldorf på det hela taget haft en svagare säsongsinledning, men att man också har en klart svagare resultatrad. Med två raka förluster och dessförinnan ett kryss ser det lite mörkare ut. Däremot har man gjort mål i samtliga (!) tävlingsmatcher så här i inledningen av säsongen. Det är lite mer lovande.

Annons:

Skadeläget talar för hemmalaget

Det finns en del faktorer som talar för att hemmalaget bör vara favoriter här och initialt lutade vi helt klart mot det raka spelet på att Hertha Berlin ska vinna. Det som dock oroar är att spelbolagen är inne på samma spår och har valt att sänka oddsen till lite för låga nivåer för vårt smak.

Arne Maier och Marvin Plattenhardt är visserligen aningen osäkra till spel, men på det hela taget är skadesituationen långt mycket värre för bortalaget.

Jean Zimmer, Markus Suttner, Michael Rensing, Kevin Stöger och Aymen Barkok kommer inte att spela den här matchen för Fortuna Düsseldorf. Det är ingenting annat än besvärande omständigheter för ett lag som inte heller har den bästa bredden i den här serien.

Hertha Berlin spelar ofta offensivt inriktade matcher med över 2,5 gjorda mål i nio raka matcher. För bortalaget är motsvarande siffror 16 av 18 matcher i Bundesliga. Det säger en hel del.

Båda lagen göra mål spelas därför till 1,58 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,58 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:30, fredag 4/10
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: