Speltips Hoffenheim Leipzig 12 juni 2020

Speltips inför Hoffenheim – Augsburg 13/12: Löjlig värdering av matchen

Från tre plattmatcher kommer Hoffenheim och ska försöka revanschera sig mot ett formstarkt Augsburg i fredagens enda match från tyska Bundesliga. Det är långtifrån säkert att de lyckas med det, är vår profetia.

Annons:

Vad har hänt här?
RB Leipzig – Hoffenheim: 3-1
Hoffenheim – Fortuna Düsselford: 1-1
Hoffenheim – Mainz 05: 1-5

Och detta efter att de vunnit sex matcher i följd, varav fem av dessa i seriesammanhang. Upp som en sol, ner som en pannkaka? Hoffenheim har med dessa resultat och tre plattmatcher tappat mark i Bundesliga; förlorat deras position och är nu istället positionerade i mittenskiktet. Dock bara fyra pinnar upp till Europaplatserna och så även de till Champions League. Alltjämt tätt, jämnt och spännande.

Motsatt riktning pekar Augsburgs formkurva, som hade vunnit blott en av deras tio inledande seriematcher – för att nu ha tre av deras fyra senaste. En förlust på sju matcher. De har med detta fått luft under vingarna, lyft upp från bottenträsket och etablerat sig på en plats i mitten.

Ganska spännande – och oviss! – match som väntar med andra ord. Ett Hoffenheim med ambitioner för toppen, men helt ur form och mot ett Augsburg som luft under vingarna.

Annons:

Dubbelt upp för de två skrälltecknen

Varken Hoffenheim eller Augsburg kommer kunna ställa ut deras bästa möjliga startelvor till matchen. Hemmalaget har Stefan Posch avstängd, Ishak Belfodil skadad och kvartetten bestående av Kevin Vogt, Benjamin Hübner, Ihlas Bebou samt Steven Zuber osäkra för spel.

Gästernas har Ruben Vargas, avstängd, Alfred Finnbogason, Felix Götze, Carlos Gruezo och Raphael Framberger, skadade, indisponibla. Addera osäkerhet runt Stephan Lichsteiner samt Markey Suchy utöver det.

Men merparten av dessa namn har funnits borta sedan en tid tillbaka. Inte överdrivet mycket nytt på tapeten.

Och då är det väl något galet i värderingen att Hoffenheim ska stå i under dubbla insatsen för att vinna matchen? De har trots allt stått för tre katastrofinsatser på rad, två av dem extra illavarslande, och försvarsspelet är det som oroat mest. Hur instabilt det faktiskt varit.

Augsburg går i helt motsatt riktning; har fått nytt mod ingjutet i truppen efter den urusla seriestarten och har nu tre vunna och ett kryss på de senaste matcherna, liksom bara förlorat en av de sju senaste. Kan absolut skrälla till det i fredagens match.

Spelet? Augsburg +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2 – till över dubbla insatsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Bet365!
Regler & villkor gäller. +18. Stodlinjen.se.

Annons:

Speltips:

Speltips: Augsburg +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,01
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:30, fredag 13/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: