16 maj 2020 Frankfurt Gladbach Speltips

Speltips inför Paderborn – Eintracht Frankfurt 22/12: Skrällspel

Eintracht Frankfurt är väldigt klara favoriter borta mot jumbon Paderborn, men kanske kan oddsfördelningen öppna upp för ett skrällspel?

Annons:

Som bekant kommer den tyska fotbollen att gå in på ett par veckor långt uppehåll nu när det är dags för jul- och nyårsledighet. Men än finns det några matcher kvar att suga av innan årets sista matcher ska läggas till handlingarna. Den absolut sista matchen som spelas är dock den mellan Paderborn och Eintracht Frankfurt på söndagskvällen.

I Bundesliga har man länge gjort en stor affär av vilka lag som ligger i topp och botten när lagen går på ledigheten över nyår. Det finns till och med ett begrepp som säger att ett lag blir höstmästare. Inte sällan är det också laget som senare står med pokalen framåt maj månad.

Men någon pokal kommer det inte bli tal om för varken Paderborn eller Eintracht Frankfurt, två lag som hör hemma i helt andra delar av den tyska ligatabellen.

Som den här säsongen har artat sig kunde det dock ha varit ett bra läge för Eintracht Frankfurt att konkurrera på allvar i toppen, men efter att man tappat flera av sina nyckelspelare i somras är man helt enkelt inte samma lag längre. Förra året gick man sånär till final i Europa League och även fall man är vidare till slutspel även den här säsongen är det inte alls på samma nivå just den här gången.

Annons:

Eintracht Frankfurt är favoriter

Om vi frågar spelbolagen råder det ingen som helst tvekan om att det är Eintracht Frankfurt som måste iklä sig rollen som favoriter inför det som alltså är årets sista match i Bundesliga. Det finns en högstanivå som är högre hos gästerna och Eintracht Frankfurt ska vara en större klubb än Paderborn på alla plan.

Men faktum är att vi för våran del kan se en del anledningar till att det här snarare blir en väldigt intensiv, jämn match mellan ett hemmalag som är på uppgång och ett bortalag som inte är fullt så starka som tidigare. Eintracht Frankfurt kan alltså få det tuffare än väntat.

Med det sagt ligger Paderborn i bottenskiktet och just nu är man faktiskt jumbo. Därmed lär man få det tufft under hela den här säsongen. Med det sagt har tyskarna gjort ett par fina insatser på slutet. Vinst mot Werder Bremen, kryss mot Union Berlin och 0-0 som hölls länge mot serieledande Borussia Mönchengladbach. Det känns som att man är någonting på spåren.

Samtidigt har Eintracht Frankfurt inte förlorat på fyra raka matcher, i vilka man dessutom gått av planen som förlorare i tre. Det är inget vidare facit att vila mot inför en tuff bortamatch mot ett desperat hemmalag.

X (oavgjort) kan här spelas till det fina skrälloddset 4,00 gånger såsen. Det ser vi som ett bra spelvärde på förhand. Oddset hittas hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  18:00, söndag 22/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: