Speltips Fortuna Düsseldorf Schalke 04 27 maj 2020

Speltips inför Schalke 04 – Eintracht Frankfurt 15/12: Tungviktsmöte

Eintracht Frankfurt har problem med antalet insläppta mål och hoppas nu vinna borta mot Schalke 04 i Bundesliga genom att göra flera mål framåt.

Annons:

Det är tysk fotboll på tapeten och det gör alltid automatiskt att vi skruvar upp förväntningarna en aning. Den fortsatt lätt bortglömda ligan Bundesliga har helg efter helg bjudit på intressanta, underhållande matcher under den här inledningen på säsongen.

När Schalke 04 nu får besök av Eintracht Frankfurt kan vi inte sänka förväntningarna. På förhand pekar det mesta snarare på att det här blir ett minnesvärt möte mellan två bra lag – som båda har en stark offensiv.

Det finns också en likhet mellan lagen i det att man släpper in lite för många mål, lite för enkelt dessutom. Som neutral åskådare med en förkärlek till målrika matcher är det däremot härliga nyheter. Det mesta pekar på att vi kommer att få se nätet rassla ett par gånger om i den här matchen.

Schalke 04 har två raka förluster mot Eintracht Frankfurt i ligan och skulle nog gärna ta en vinst igen, medan Eintracht Frankfurt har lite revansch att utkräva efter sju (!) raka matcher utan vinst. Det var länge sedan som det hände. En stor förklaring är att man släpper in för många mål.

Annons:

Tungviktsmöte på läktarna

Att den tyska fotbollen är full av exempel på klubbar med ett massivt stöd vet vi om sedan tidigare och dessa båda lag hör verkligen till skaran med bra publikstöd. Schalke 04 har ett fint stöd på sin hemmaplan och Eintracht Frankfurt har, inte minst i Europa League, visat att man kan åka på matcherna i enorma nummer. Det kommer att addera någonting extra till den här matchen.

Huruvida det påverkar själva matchbilden kanske inte är helt givet – åtminstone inte för alla – men vi tror att en bra stämning ofta triggar igång spelarna. Om intensitet skruvas upp är chanserna för en öppen historia större och någonstans där tror vi att den här matchen tar vägen.

Schalke 04 har varit ganska starka på hemmaplan under säsongen, men tappade bland annat poäng mot Fortuna Düsseldorf för ett tag sedan. en anledning till att man tappar en hel del poäng fortsatt är att man släpper in för många mål. Det var inte sedan i omgång nio som man gick av planen utan att ha släppt in mål senast.

Med dessa båda skäl som grund tror vi på en målrik, öppen historia den här gången också. Båda lagen göra mål spelas till 1,57 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds: 1,57 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:00, söndag 15/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: