Schalke Werder Bremen Speltips 30 maj 2020

Speltips inför Schalke 04 – Union Berlin 29/11: Målprofetia

Formstarkt möter formstarkt när Schalke 04 och Union Berlin ska mäta krafterna på Meltins-Arena under fredagskvällen. Streaming, odds och förstås ett speltips hittar ni här hos Spelbloggare.se.

Annons:

Annons: Gratis stream inför Schalke 04 – Union Berlin tas del av hos spelbolaget Unibet, som nya kunder via oss får 500% – 500 kronor eller 100% – 2 000 kronor i välkomstbonus hos.

Under kvällen är det två otroligt formstarka lag som gör upp och det höjer såklart tempen inför matchen. Ett Schalke 04 som vill stärka deras position ytterligare i toppen av Bundesliga och ett Union Berlin, nykomlingar i serien, som fortsätter ta kliv bort från bottenstriden och som kommer från en av årets absolut bästa prestationer.

2-1-vinsten borta över Werder Bremen förra helgen var Schalkes femte raka match utan att ha förlorat, varav fyra av dessa i seriespelet, med utfallen tre vunna och två oavgjorda. Framförallt offensiven har varit nyckeln för den plötsliga formtoppen och egentligen den starkare av delar under hela säsongen.

Union Berlin är en av årets nykomlingar i det tyska finrummet. Omgående hade de problem med tempot som var satt, men nu har det tvärvänt och formen funnits med största möjliga besked; fyra segrar uppradade, tre i seriespelet och ena i DFB Pokal. Enbart ett tapp på de fem senaste i serien är förlorade, knappa 1-2 borta mot Bayern München. Senast en mäkta imponerande 2-0-avvärjning av serieledande Borussia M’gladbach.

Ur svensk synvinkel blir Union Berlin extra intressanta med tanke på den succé som anfallaren Sebastian Andersson, med förflutet i bland annat Kalmar FF, IFK Norrköping och Djurgården samt med ett antal landslagsmatcher under västen. Han leder den interna skytteligan på sex fullträffar.

På truppfronterna finns det en hel del skador att ta i beaktning. Schalke saknar Benjamin Stambouli, Salif Sané, Alessandro Schöpf, Nassim Boujellab samt har Mark Uth tveksam för spel. Gästernas lista pryds av Grischa Prömel, Akaki Gogia, Suleiman Abduhllahi, Joshua Mess och Laurenz Dehl.

Annons:

Formstarka och målglada lag

Två formstarka lag i målstim. Ett Union Berlin helt utan press och ett Schalke 04 som vill ta tätposition i toppen av serien. Upplagt för full rulle åt båda håll? Därför – goda målmöjligheter, tänker vi. Större än vad spelbolagen menar.

Schalke spottar in mål på löpande band, men till viss bekostnad av defensiven. Fyra raka över 2,5 mål och tre av dessa till och med över 4,5.

Och vid minsta lilla ytor som Union Berlin bjuds på, då kan det smälla. Nykomlingen är fantastiskt formstark, har en Sebastian Andersson som nätar på det mesta för tillfället och som kommer från en seger över serieledande Mönchengladbach. Har visats kunna såra även de bästa. Ska åtminstone kunna pryda målprotokollet, även om det inte skulle räcka till poäng.

Minst tre mål i matchen? Det tror vi oss få se! För den profetian att slå in får vi 1,84 gånger degen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,84
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:30, fredag 29/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: