10 december 2019 Salzburg Liverpool Speltips

Dagens CL-dubbel & specialspel tisdag 19 februari

Specialspel och en dubbel väntar såklart inför tisdagens åttondelsfinaler i Champions League. Sajten är full av speltips inför vad som komma skall på tisdagskvällen.

Annons:

Champions League är tillbaka den här veckan också när det är dags för ytterligare två åttondelsfinaler. Den första veckan med fyra åttondelsfinaler – två på tisdagen och två på onsdagen – blev precis vad vi hade hoppats på med underhållning på samtliga fyra arenor.

Nu är det hett möte i norra England och intressant match i Frankrike som väntar den är tisdagen. Då finns det all anledning att tänka brett även spelmässigt.

Vilka specialspel tänker vi oss den här CL-kvällen?

Dagens CL-dubbel tisdag 19 februari

21:00, Lyon – FC Barcelona, FC Barcelona vinner (1,83)
21:00, Liverpool – Bayern München, båda lagen göra mål (1,50)

Totalt odds: 2,74 gånger pengarna hos Bethard

Annons:
  Rygga kupongen hos Bethard – få 500 kronor omsättningsfritt!

Tisdagens specialspel

Lyon – FC Barcelona: Halvtidsresultat 0-1 (4,20)

Det finns ingen anledning att känna någonting annat än att FC Barcelona är och ska vara klara favoriter i dubbelmötet mot Lyon. Men känslan är faktiskt att katalanerna mycket väl kan komma att döda hela dubbelmötet redan i det första mötet.

Märk väl att Lyon sett helt okej på senare tid och faktiskt har en tung vinst mot PSG innanför bältet bara sista veckorna. Å andra sidan är ligatiteln helt körd och att gå vidare i Champions League-slutspelet känns i stort sett uteslutet med tanke på lottningen.

FC Barcelona är ett bättre lag med bättre spelare på varje position. Vår känsla är att laget gärna dödar det här tidigt och att det pillas in ett tidigt mål – ja, låt oss säga att det har hänt förr.

0-1 i paus spelas till 4,20 gånger krämen hos Unibet.

Liverpool – Bayern München: James Milner varnas i matchen (4,25)

Det som väntar på Anfield på tisdagskvällen kan mycket väl vara det allra hetaste mötet av samtliga åtta åttondelsfinaler i Champions League. På förhand känns dubbelmötet vidöppet och det är givet att det inledande mötet är av stor betydelse för vad som ska ske över 180 minuter här.

Räkna med ett synnerligen intensivt hemmalag på Anfield. Det finns ingen anledning att inte gå stenhårt för att vinna inför sin hemmapublik. Jürgen Klopp beordrar ofta sina spelare till hög press och det räknar vi med här också. Bayern München är å sin sida inte rädda för att ta den fysiska kampen. Det känns som någonting vi kan vänta oss här – från båda håll.

En spelare som sällan (läs: aldrig) lägger några fingrar emellan är James Milner. I den här typen av matcher ser han ofta till att gå främst i ledet och smälla på. Det räknar vi iskallt med att han gör här också.

4,25 gånger insatsen på att James Milner ska varnas är ett trevligt odds.

Båda specialspelen är hämtade från Unibet.

Annons:
  Rygga spelen hos Unibet – 500% upp till 500 kronor!

Annons: