5 oktober 2019 AIK Örebro Speltips

Speltips inför AIK – Ararat 17/7: Dagens bästa bettingtips!

Det är oväntad fördel för armeniska Ararat mot det svenska Champions League-hoppet i form av AIK inför returen i den första kvalrundan. Friends Arena är platsen och bjuder vi på dagens bästa speltips. Ryggar ni?

Annonser, regler & villkor gäller:
Kampanj: 250 kr gratis på matchen hos Betfair Spelbörs. Testa idag!
Oddsboostar: 6,0 på AIK eller 81,0 på Ararat. Missa inte det!

Annons:

19:00 på Viaplay. Onsdagens, för oss sport- och fotbollsintresserades, solklara val i TV-soffan. Det svenska CL-hoppet, AIK, är illa ute mot Ararat och inleder den andra halvan i uppförsbacke.

Vad AIK sysslade med borta i Armenien är omöjligt att bortförklara; en på alla sätt och vis katastrofal insats. Redan efter tre minuter hade Ararat tilldömts en straffspark, vilken också förvaltades, och tio minuter därpå visades Robert Lundström ut. Efter 90 summerade minuter, 1-2 i baken. Försvarsklippan missar därmed också denna match.

Och det här är ett motstånd som de svenska mästarna ska ha fördel mot – oavsett om det handlar om 11 mot 11 eller 10 mot 11 man. Klubbfotbollen i Armenien är flera hack sämre än den svenska. Sådana typer av matcher är dock alltid lite småtuffa, med resandet och ovissheten. På hemmaplan väntar de flesta att solnaiterna löser upp knutarna och avancerar vidare. Trots allt, alltså.

Ganska lovande känns det också efter 3-0-krossen av Elfsborg förra veckan – en match där man roterade på flera betydelsefulla positioner och där isländske Kolbeinn Sigtorsson i sin andra match från start för klubben antecknades för två fullträffar och en assist. Matchens dominant. Gubben i lådan här också?

Viktiga uppgiften: hålla nollan

AIK har fortfarande en toppchans på att avancera vidare till den andra kvalrundan och allt annat vore egentligen ett praktfiasko – en skam för klubben, spelarna och supportrarna. Känner pressen?

Här är AIK i alla fall medvetna om att ett mål framåt räcker såvida de håller nollan och defensivt vet vi om hur solida de är; släpper ytterst sällan in mål och det specifikt hemma på Friends Arena. Nio allsvenska matcher har landat i blott fyra insläppta – och då ska det nämnas att solnaiterna under perioder haft problem under spelåret.

Det är åtminstone en sak man i princip alltid kan lita på: bakåt i banan håller AIK ihop det. Stor klass. Man ser med all säkerhet betydelsen av att hålla nollan intakt denna match och även om bollinnehavet ska vara stort, dansen föras, tror vi inte på någon direkt dumoffensiv från deras sida.

Ett bortamål skulle kunna öppna upp den här historien är vi väl medvetna över, men känslan är att det skulle krävas oerhört mycket för att fallet ska bli sådant. Så, målsnålt?

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre mål i matchen – spelas till 1,87 gånger pengarna hos Bethard. Det är något för högt för att inte testas.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, onsdag 17/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.