3 maj 2017 Ajax Lyon speltips Europa League

Speltips inför Ajax – PAOK 13/8: Skarpt läge i kvalreturen

Det blir fullt fokus på målen och därmed speltips på målmarknaden inför returmötet mellan Ajax och PAOK i kvalet till Champions League den 13 augusti 2019.

Annons:

För ett par månader sedan var Ajax en minut ifrån att vara säkra för en Champions League-final. Nu, ett par månader senare, behöver laget brotta sig förbi PAOK för att ta sig till gruppspelet.

Vi är nu framme vid den tredje kvalrundan till Champions League och innan man säkrar en plats i gruppspelet väntar ännu ett dubbelmöte. I det krävs vinst för Champions League, medan en förlust renderar i att man tar plats i Europa League-gruppspelet. Ett fullt dugligt tröstpris, men kanske inte för en klubb som Ajax. Speciellt inte med förra säsongen fortsatt färskt i minnet.

Det första mötet mellan Ajax och PAOK, på plats i Grekland, slutade 2-2 efter en härligt offensiv och intensiv historia. PAOK är erkänt starka på hemmaplan och fick verkligen med sig publiken i ryggen. Det räckte sånär till att ha med sig en vinst inför returen.

2-2 gör att Ajax kan spela av returen och hålla nollan för att gå vidare, men det känns inte som deras sak att göra. PAOK är bevisligen ett offensivt skickligt lag och måste nu göra mål för att drömmen om Champions League inte ska vara död.

Ganska härliga förutsättningar, inte sant?
Annons:

Speltips på målmarknaden

Det finns såklart en intressant diskussion i hur man från officiellt håll tänkt och resonerat när man kommit fram till att ett lag som förra året gick till semifinal – och där var millimeter ifrån att bli klara för final – inte ens är säkra för nästa säsongs gruppspel. Inte nog med att Ajax behöver kvala för att säkra en plats i gruppspelet, det krävs också hela två dubbelmöten för att ta sig in i turneringen. Vill det sig riktigt illa kan Ajax rent av missa Europa League.

Med det sagt är det inte riktigt samma lag den här säsongen. Ajax har tappat sina bästa spelare i form av Frenkie de Jong och Mathjis De Ligt. Det är spelare som inte går att ersätta med tanke på talang, kapacitet och vikt för det egna spelet.

Men Ajax är samtidigt någonting nytt på spåren och har hittat tillbaka till sin offensiva, ungdomligt entusiastiska spelidé med offensiven i fokus. Det finns kvar än i dag.

Därför tror vi på en offensiv historia även i returen. Det känns naturligt.

Båda lagen göra mål spelas till 1,76 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:30, tisdag 13/8
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   –

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.