Speltips Bayern München Düsseldorf 30 maj 2020

Speltips inför Bayern München – Olympiakos 6/11: Tränareffekt?

Niko Kovac har sparkats och Bayern München ska nu försöka studsa tillbaka efter helgens förlust. Olympiakos väntar i Champions League.

Annons:

Det är stormens tider i den tyska storklubben Bayern München. I helgen föll man med hela 5-1 mot Eintracht Frankfurt på bortaplan i Bundesliga. Det var den berömda droppen som fick bägaren att rinna över för den sportsliga ledningen i klubben. Niko Kovac fick lämna sitt uppdrag som huvudtränare strax därefter.

Det gör att Bayern München nu går in i vinterperioden av säsongen utan en huvudtränare. Tills vidare kommer Hansi Flick, som är assisterande, att ha hand om laget. Det är inte sällan så att det här ger en positiv effekt på kort sikt på för spelarnas prestationer, men vi tror att det här fallet kan vara lite annorlunda.

För det första leder Bayern München redan sin grupp i Champions League med väldigt god marginal. Just nu har man nio poäng medan närmast jagande lag, Tottenham Hotspur, har fyra poäng. Det betyder att man i princip kan säkra en plats i åttondelsfinalerna redan efter fyra spelade omgångar.

Nu väntar dessutom möte med ett Olympiakos som haft mycket stolpe ut hittills och som verkligen måste vinna den här matchen för att inte tappa för mycket mark. Ett kryss kan också räcka väldigt långt inför fortsättningen. Racet om andraplatsen i gruppen är vidöppet.

Annons:

Niko Kovac lär inte saknas

Det är oundvikligen så att en hel del fokus inför den här matchen hamnar på tränarposten i Bayern München, en plats som för närvarande alltså inte är tillsatt. Men med det sagt finns det andra problemområden som också kan nämnas inför onsdagens möte med grekiska Olympiakos.

Lucas Hernandez och Niklas Süle har plockat upp nya skador. Det finns ingen chans att någon av dessa kommer att spela här. Jann-Fiete Arp är inte heller i speldugligt skick än. Vad vi också ska understryka är att mittbacken Jerome Boateng, som blev utvisad i helgen, såklart får spela i Champions League. Avstängningen gäller bara i det inhemska ligaspelet.

Hos bortalaget är Konstantinos Fortounis fortsatt ute med en skada. Det har han varit hela hösten i stort sett. Pape Abou Cissé närmar sig dock comeback, medan Mathieu Valbuena nu åter är med i matchtruppen.

Därför tror vi att bortalaget faktiskt kan hota en del. Det är ett hemmalag som har uppenbara defensiva bekymmer och det kan kosta.

Båda lagen göra mål spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,68 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:55, onsdag 6/11
TV:    
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: