Speltips Tottenham Everton 6 juli 2020

Speltips inför Bayern München – Tottenham 11/12: Betydelselös CL-avslutning – men toppspel

Två världslag, Bayern München och Tottenham Hotspur. En match helt utan betydelse. Men också ett revanschlystet “Spurs” sedan de blivit förnedrade i London. Vi räknar i alla fall med – fart, fläkt och i sin tur mål.

Annons:

Mer än två månader har passerat sedan den historiska matchen dessa två emellan i London – en match som Bayern München fullständigt körde över Tottenham i. Siffrorna – 2-7! En fantastisk insats signerad tyskarna, men kanske ännu mer en katastrofal sådan från “Spurs”. Under all möjlig kritik. Det är siffror man inte på något vis kan snacka bort.

Den sammansmältningen till trots är kvällens bortalag redan klara för slutspel via andraplatsen och Bayern München, som det facto samlat ihop full pott och har en målskillnad om 21-4, dito via förstaplatsen. Sportsligt är det med andra ord en match som helt saknar betydelse. Ingenting som kan förändras.

Gruppens mer nervkittlande 90-minutershistoria under denna Champions League-onsdagskväll står istället Olympiakos och Röda Stjärnan för. Grekerna behöver vinna för att nå Europa League-slutspel och vid övriga scenarion tar det serbiska utropstecknet den istället.

Men fokus på här och nu. Det är ändå en match mellan två av världens största klubbar och bara det innebär en höjning av tempen. En tysk bjässe mot förra årets CL-silvermedaljörer. Och nu med ett bortalag som säkerligen känner en oerhört stark revanschlusta sedan förnedringen i London. Kanske kan det ändå bli någonting minnesvärt av det här?

Rotation? Absolut. Det kommer vi få se, i mindre eller större utsträckning. Det som är helt säkert är att Bayern Münchens skadekvartett bestående av Lucas Hernández, Niklas Süle, Michaël Cuisance och Jann-Fiete Arp inte finns med i kortleken. Tottenham har ett par tunga långtidsskador och nya avbräck; saknas gör Hugo Lloris, Erik Lamela, Michael Vorm och Ben Davies. Tanguy Ndombele och Harry Winks tveksamma.

Annons:

Överspelet är givet

På höjderna är Bayern München ett av världens i särklass starkaste lag, men dessa har det varit för få av och hit kommer de med dubbla förluster i bagaget – Bayer Leverkusen hemma och Borussia M’gladbach borta – vilket innebär att de hamnat en bra bit på efterkälken i Bundesliga. Tabellsjua just nu och med sju poäng upp till topplaceringen.

Då är det fullt rimligt att den här matchen faller något mellan stolarna. En del rotation att vänta. Den offensiva bredden finns dock och det är snarare åt det andra hållet som det kan finnas oro. Nu har de släppt in fyra mål på de två nämnda matcherna. Framåt levereras det däremot så gott som alltid.

Tottenham har fått ny luft och en energiboost under nytillträdda tränaren José Mourinho. Anfallsspelet har fullkomligt exploderat, medan det fortsatt och i ännu större utsträckning är skakigt bakåt i banan. Sedan tränarbytet – fyra matcher vunna och en förlorad, vilket var borta mot Manchester United. Vann senast med förkrossande 5-0 över Burnley. Av dessa matcher har alla innehållit minst tre baljor och fyra av dem minst fem (!).

Nio mål blev det senast lagen möttes. Utan någonting, förutom i viss mån anseendet, att förlora kan det bli öppna dörrar mellan två offensivt starka men offensivt svajiga lag. Minst fyra bollar i mål kan vi väl åtminstone få se?

Över 3,5 mål spelas till 1,90 gånger pengen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få 350 kronor att spela för med bara en hundralapp insatt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3,5 mål
Odds: 1,90
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, onsdag 11/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: