Speltips Club Brugge Dynamo Kiev Speltips

Speltips inför Club Brugge – Dynamo Kiev 6/8: Dubbla insatsen i CL-kvalet

Direkt in i den tredje Champions League-kvalrundan hoppar Club Brugge och Dynamo Kiev in med ett äkta höjdardubbelmöte. Första 90 minuterna spelas på Jan Breydel Stadium och därifrån är målet på spelfronten att dubbla insatsen.

Annons:

Belgiskt och ukrainskt gör upp i kampen om en playoffplats mot fotbollens stora finrum, Champions League. Förloraren får istället en andra chans i Europa League-kvalet. Stora insatser.

Efter att ”bara” ha blivit tvåa i förra årets seriespel, har Club Brugge ställt in siktet på att återta tronen i den belgiska klubbfotbollen – och starten finns inte mycket att anmärka på; dubbla vinster – 3-1 borta över Waasland-Beveren och med tennissiffrorna 6-0 över Sint-Truiden.

Att det finns stor kapacitet i Club Brugge är alldeles uppenbart och inte minst märktes det av i den förra CL-upplagan där de i ett gruppspel i konkurrens av Borussia Dortmund, Atlético Madrid och Monaco spelade in en vinst, spelade tre oavgjorda och förlorade två matcher. Väl i EL-slutspelet åkte de ut mot österrikiska Salzburg.

Dynamo Kiev har haft rollen som främsta utmanare mot Shakhtar Donetsk de senaste åren, tre andraplatser efter varandra i Ukraina. Det här spelåret har, liksom Club Brugge, inletts i storartad stil; Supercupfinalskalp och två vinster samt hållna nollor i serieupptakten. Formstarka lag som ryker ihop.

Annons:

Minst 50% chans

På Europascenen har ukrainsk klubbfotboll tappat en del mark under åren och så är faktumet även för Dynamo Kiev. Tror med andra ord att de får det problematiskt över dessa 180 minuter och att CL-playoffrundan således missas.

Club Brugge visade upp klass under fjolårets Europasejour, även om mer hade kunnat önskas i EL-slutspelet, och på hemmaplan är de erkänt starka. Nu ser det dessutom ut som att formen prickats in omedelbart och 6-0-krossen av Sint-Truiden senast var det bara att höja på hatten för. Fem olika målskyttar.

Det är klart att Dynamo Kiev inte är att värdera som oävna eller helt utan chans, men här i bortamötet ser vi på förhand uppförsbacken som relativt brant för deras del. Starkare blir deras aktier inte heller när Benjamin Verbi, en av de mer framstående spelarna, alltid ett offensivt hot, står som ett frågetecken.

Större än 50% chans till att vinna matchen bör väl Club Brugge betraktas ha, inte sant?

Dubbelt upp för den raka ettan blir därför vårt speltips inför matchen och oddset presenteras av Mr Green.

Annons:
  Rygga spelet hos Mr Green – Få 100% vinstboost upp till 5 000 kr!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Club Brugge vinner, rak etta
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 20:30, tisdag 6/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.