Speltips Club Brugge Dynamo Kiev Speltips

Speltips inför Club Brügge – Galatasaray 18/9: Håll ögonen på Falcao

Radamel Falco blev målskytt senast och kanske kan leda sitt Galatasaray till viktiga poäng i Champions League när Club Brügge väntar den 18 september 2019.

Annons:

Då är Champions League tillbaka och för den som vill viga hela kvällen till internationell toppfotboll går det att skruva fram tiden till 18:55 för att se det första mötet för kvällen.

På onsdagskvällen möts bland annat Club Brügge och Galatasaray på denna lätt märkliga tid. Tidigare har det såklart handlat om geografiska och klimatmässiga aspekter som tvingat fram en tidig avsparkstid, men nu handlar det egentligen bara om att sprida ut omgången. För på belgisk mark går det minsann att spela fotboll vid 21:00 också.

Förra säsongen hade Club Brügge en tuff grupp med bland annat Manchester United och så mycket lättare är det inte den här säsongen när Real Madrid och PSG båda finns i gruppen. Om det ska finnas någon som helst chans till avancemang som ett av två lag krävs förmodligen en vinst direkt mot turkiska Galatasaray.

Mest troligt får såväl Club Brügge som turkarna rikta in sig på att försöka knipa tredjeplatsen. Det gör å andra sidan att de inbördes mötena mellan lagen blir extra viktiga.

Annons:

Ingen målfest att vänta

Club Brügge är faktiskt ett väldigt svårslaget lag i Champions League och står nu på totalt åtta matcher utan förlust, om vi då räknar med kvalspelet. Det är ett tecken på att defensiven är väldigt stark i detta lag.

Hos turkiska Galatasaray finns det också en solid organisation att vila sig på. Det märktes inte minst senast mot Kasimpasa när man vann med 1-0 i ett viktigt möte. Det var en välbehövlig vinst efter ett par poängtapp i ligaspelet.

Radamel Falcao, som presenterades sent under transferfönstret, gjorde då matchens enda mål och väntas fylla en viktig funktion även i den här matchen. Om det är någon som ska göra det är det han.

Med det sagt ser vi framför oss en defensivt inriktad match mellan två lag som ogärna förlorar.

Under 2,5 mål spelas till 1,95 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:55, onsdag 18/9
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.